Přejít na obsah

vzduch

Členové_50
  • Příspěvky

    730
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Valašsko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vzduch's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Já dneska po fotbálku začal taky Poutním, ale zapil jsem ho Plzní
  2. Ono je Slovensko, co se týče přírody opravdu jiná liga. Na tak malé území neskutečná různorodost. Slovensko a Slováky mám rád a vždy mi bylo líto rozpadu Československa jako státního útvaru, i když byl uměle vytvořen. Ale to je politika. Nerozumím těm, co tam vůbec lezou, myslím do politiky, pokud to nejsou sebestřední egoisti, vyčuránci a jim podobní. Rozumný, slušný člověk tam neleze a když už se o tu sebranku otře, rychle uteče. Holt tak to je, bylo a bude.
  3. pro Guzmic: Já jsem rodilý Zlíňák a nikdy jsem ze Zlína nechtěl skrze okolní přírodu, kamarády a pohodové žití. Ještě rád se vrátíš
  4. Tak i já vše nejlepší k těm abrahamovinám, hlavně zdraví, hodně výškových metrů a nových zážitků, přeji. R.
  5. Slušná volební účast. Je to jejich země, jejich prezident, jejich rozhodnutí. Mně se to nemusí líbit a mnohým jiným, ale tak to je. Jsem už dost starý na to, aby mě něco překvapilo. Ještě bych rád viděl mimozemšťany
  6. pro Campino: Snacha je Slovenka, vnouček 50/50, žijí na Moravě. Slovenského dědu mám jako člověka rád, ale jeho názory, raději nebudu rozebírat. Držím vám palce, ale z obou politických scén a nejen těch, se mi chce
  7. My bydlíme v centru města, kde je velký park. Ráno chodím naší zlaťandu venčit okolo 5té hodiny, tak ji mám na volno a hraju s měšťákama na schovku. Už několikrát jsme si pokecali, ale naštěstí to řešili jen domluvou Odpoledne raději pole, louky, les. Ve městě jinak na vodítku.
  8. Já dnes vyjel na klasickém kole s jedním baterkáčem a jedním, co jezdí denně a skoro jsem v těch kopcích chcípl. A z jejich strany, že v pondělí zas. Se na to můžu vys... Příště jedu sám a svým tempem!
  9. Po přečtení článku jsem zavzpomínal na dětství. Taky jste hráli roztahováka?
  10. Nějaký tip na mašinku, která vyčistí sedačku? Psisko tam samozřejmě leze, přehoz žena nechce a profesionální čištění se prodraží. Profesionální mašinu opravdu nechci.
  11. Máte nějaký dobrý tip na lázně po TEP kolene? Nejlépe osobní zkušenost. Díky
  12. U nás ve Zlíně cigoši skoro nejsou, ale jsme v obležení: Uh. Hradiště, Staré Město, Kroměříž, Přerov, Holešov, Vsetín. Bezďáci, feťáci se tu vyskytují. U těchto typů lidí jeden nikdy neví, co se jim honí v palici. Preventivně jsem dceru přihlásil do Krav Magy.
×
×
  • Vytvořit...