Přejít na obsah

Jenda123

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Libčeves
  • Fanoušek značky
    Oris, Seiko

Contact Methods

  • Skype
    honzal4146

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jenda123's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jenda123

    Mido

    Jde to třeba dodatečně vyplnit? asi těžko co? tu odpovědnost si na sebe nikdo nevezme.
  2. Jenda123

    Mido

    Znamená něco nevyplněná záruční karta? Dotyčný mi poslal fotky na kterých je ta karta čistá tak nevím jestli je nenechat plavat.
  3. Jenda123

    Mido

    Borci, jaká je standartní záruka na nové MIDOfky Ocean Star Diver? Po jedněch pokukuju a jsou necelý rok staré... tak jestli se bych se měl těšit na rok záruky nebo déle. Pak je ještě otázka jestli tu záruku vůbec řešit nebo se držet nepsaného pravidla, že prvních 8 let se s automatem nic nemusí.
  4. Jsou opravdu moc pěkné asi začnu šetřit do prasátka.
  5. Jenda123

    Výběr mechanik

    Asi to dopadne jak říkáte. Podřídím si jedný výletní a ty quartzky nechám na práci jako tomu doposud
  6. Ahoj borci, chtěl bych si pořídit nějaké švýcarské mechanické časy a zakoukal jsem se do práce lidi z Oris ale není to nutnost. Jde mi spíš o to jak jsou na tom mechanické hodinky v souladu s manuální prací. Pracuji na stavbě ale nejsem denně v kountaktu s kladivem a podobným nářadím ale občas to do ruky vezmu ať už doma nebo v práci. Jsou pro tyto učely vhodné mechanické hodinky nebo bych se spíš měl poohlednout po quartzech? Popř. jaké typy strojků jsou odolnější pro mé potřeby. Děkuji za vaše nápady a návrhy. Ještě dodám že by mi nevadily starší modely a když nové tak v cenové relaci do 30.000 Kč
  7. Říkal, že je kupoval 2013 ale pak posílal kartu kde bylo 2004 takže je asi měl z druhé ruky či co. Pak potřeboval rychle prachy a to mi bylo divné.... Byl to známý známého tak proto obavy ale naštěstí se to vyřešilo bez nás
  8. Tak to nedopadlo a údajně jsou už prodané. Děkuji všem zůčastněným. Jinak dobrá cena mi přišla za Seamaster Dive 300m z r. 2004 bez nějakého hlubšího poškození 19000kč.
  9. Ahoj borci, dostal se mi do ruky zajímavý tip na Bondovky z r. 2013 za krásné peníze ale zárověň mě zhostil strach zda-li se nejedná o padělek. Dá se s jistotou, ačkoliv jsem daný typ hodinek nikdy nedržel v ruce, určit jejich pravost? Podle čísla, specifického znaku atd...? Díky za názory.
  10. když pominu vaše hádky zda je to morální či nemorální, pěkné nebo zvrhlost. Je možné, že to těm hodinkám nějak uškodí při přechodu z cca 90 stupňů do 4. Vím že se tak neohřejí ale nějaký přechod tam bude.
  11. děkuji za odpovědi ale myslím, že tato pro mě byla nejpodstatnější a dozvěděl jsem se z ní přesně co jsem potřeboval vědět a ted už mám jasno. Málem jsem podpořil nevědomky nějakou rejži. Fuj tajbl. Némám nic proti číně rád tam nakupuji ale vědomě.
  12. Zdárek znalcí, jsem celkem nováček a mé znalosti v tomto oboru jsou minimální a rád se přiučím. Kdysi jsem od táty dostal první "kvalitní" hodinky zrovna od této značky a když se mi porouchaly cca po 15 letech chtěl jsem je nahradit novými a zůstat věrný značce a navíc trochu podpořit český obchod. Oproti velké konkurenci se mi zdají celkem drahé proč? Líbí se mi tyto: Prim W01P.10021.A a Prim W01C.10054.B ale na živo bych se asi zamiloval více a možná i do jiných. Spíše mě zajímá značka a kvalita jako taková než uvedený typ. Všiml jsem si že tady řešíte spíše ty starší modely a o nových se moc nepíše. Děkuji za vaše názory
  13. nemá někdo návod v CZ na CASIO LIW-M610-1A ( modul 5174)
  14. Návody na všechny typy Casio G-SHOCK ZDE Sice neni návod v CZ / SK ale s pomocí googlu porozumí snad každy.
×
×
  • Vytvořit...