Přejít na obsah

lucka

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli lucka

  • Datum narození 9.1.1985

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    Mladá Boleslav

lucka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jj přesně, je tam jen paříž, berlín ne. jinak děkuju za tipy a rady :-)
  2. No hodinky jsou od fast čr, se zárukou a českým návodem, ale kupovala jsem je o něco levněji, neb byly chvíli nošené (nemám je úplně nové), ale díky safírovému sklíčku jsou jako nové. návod jsem si četla asi třikrát a už se do toho začínám dostávat a pomalu to pobírat :-) (a to nejsem blondýna :-) ) je to strašný slovíčkaření a pořád se přeskakuje z jednoho kroku na pátý a z pátého na třetí a pak na druhý a na čtvrtý, je to takový divný. Ale teda v návodu není nic o tom jestli to jde vypnout nebo ne, je tam jen jak je nařídit bud auto nebo manual, ale o vypínání zapínání, přepínání, tam nic není, je tam uvedeno že hodinky přijímají signál šestkrát během půlnoci a pátou ranní, takže předpokládám že je to jinak tedy než G-shocku. už jsem kontrolovala jestli je aktualizace o.k. a je, tak snad to bude o.k. Ale tedy když je dám na noc někam kde signál mít nebudou a ráno to zkusím znovu tak by měli ukázat že signál nepřijali. a tím se tedy ujistím že se aktualizují automaticky. Ještě teda se ujistím že nastavení domovského města paříž je správné ? Vracet se mi nechtějí jsou nádherný a konečně mám aspoň pro mě kvalitní hodinky, chtěla jsem hlavně rádiem řízené, a dalších několik funkcí, rohodovala jsem se mezi těmito a casio edifice EQW m1100, ale nabídka na lineage byla dobrá si myslím a jsem řáda že jsem ji využila. Zatim se v tom trochu plácám, ale snad ne dlouho :-)
  3. tak jsem asi ...., ale jestli to dobře chápu, tak hodinky mají automatický příjem - sami, aniž bych cokoliv nastavovala, prostě si sami každý den ten signál v noci automaticky přijmou, aniž bych nastavovala jestli chci příjem manuální nebo automatický....?
  4. o.k. tak jo, dám na odborníka, a až nastuduju pořádně návod, dám je na automatiku. budík-chjo. děkuju
  5. no to je fajn s tim budikem, to byl jeden z hlavních aspektů při rozhodování, kdybych věděla že budík nemaj, šla bych do řady edifice, ale ted už to je jedno už s tím nic neudělám. jinak já se ptala teda jestli je potřeba je synchronizovat nějak pravidelně, takže jo, ok. a aby šlapaly teda přesně jak chci jak často je mám teda asi synchronizovat, zase dávat to aumatický aby to dělaly každej den to se mi nechce, aby se moc neopotřebovaly :-)
  6. O.K. takže stačí když to budu synchronizovat prostě tak jednou do roka. kdy za tu dobu můžou ukazovat o několik vteřin jiný čas? kdyby ještě někdo věděl jak to je teda s tím budíkem byla bych ráda, a ještě dotaz má někdo tady z fora tyto hodinky jako já?
  7. Zdravím, mám dotaz, snad někdo poradí, nebo je někdo vlastní. Koupila jsem si tyto hodinky casio liw m1100 a mám k nim český návod, ale v návodu není nikde uvedeno, jak nařídit budík a pak jsem se dozvěděla zde, že může být milně uváděno, že ho má, ale přitom na stránkách casio je uvedeno budík-ano. tak jak to tedy je má budík nebo nikoliv. dále by mě ještě zajímalo jestli je nutné u těchto rádiově řízených hodinek čas pravidelně nějak synchronizovat, a nebo jen poprvé a pak už je to dobrý. a nebo třeba je lepší jednou za rok zas, nebo třeba po kratších intervalech, nebo už se nemusí? děkuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit...