Přejít na obsah

15lukas15

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

15lukas15's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem se rozhodnul, že půjdu buť do 1. Marathon TSAR( bohužel nevím kde se dají koupit) moc jsem jich na netu nenašel nebo 2. trasery a na 3. místě Invicta
  2. Určitě nechci žádnej šmejd, ale do hodinek bych chtěl dát max. do 15 tis. Invicta hodinky jsou taky zajímavý, už před časem na ně koukal, ale v hodinkách se moc nevyznám a dřív jsem o té značce neslyšel. Tak proto vybírám už nějaký čas a chci koupit hodinky na dlouho a nechci se unáhlit.
  3. škoda, to vždy. Pokaždé když se mi něco zalíbí, tak to musí stát ranec.
  4. Tak to je přesně ono, nevíš prosim tě celý název modelu a kolik cca stojí.
  5. Hodinky ball jsou opravdu úžasný, škoda že stojí tolik. S těma bych se bál něco dělat i když by to vydržely ale ty citizeny se mi docela zamlouvaj, vypadaj robustně už od pohledu a to se mi líbí.
  6. Samozřejmě se mi nelámou každý den, ale párkrát se mi to už stalo a to samo od sebe. Zhruba jednou za půl roku je měním obě a jsou celý ohnutý, zřejmě jsou moc slabý. Mám Festiny chronograph, ale chci už nové, které vydrží hodně, prostě pro můj dobrý pocit.
  7. A ty první o kterých jsem se zmiňoval?Citizen Promaster Super Tough Robert Swan dají se někde koupit?
  8. Díky za rady, používám hlavně na sport a při práci. To člověk furt něco tahá, zvedá a podobně. Sem tam se ruka odře o zeď. A při sportu taky dostávají zabrat. Chtěl bych hlavně větší hodinky a klidně můžou vážit víc, mám rád když hodinky cítím na ruce
  9. Zdravím, můžete mi poradit. Chtěl bych hodinky co nejbytelnější ( prostě na to nejhorší možné zacházení ). A tah aby se nadal tak lehce utrhnout, obyčejné osičky se mi pořád prohýbají a praskaj. Našel jsem jedny zde na fóru, ale nenašel jsem je nikde k prodeji Citizen Promaster Super Tough Robert Swan. Ale klidně mi poraďte jiné. Děkuji moc za rady.
×
×
  • Vytvořit...