Přejít na obsah

Niaz

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Niaz's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Co říkáte na tyhle moje objevy? http://www.uhrzeit.o...uhr-CHRA1SS.php http://www.uhrzeit.o...kuhr-T2N289.php http://www.uhrzeit.o...-F13-6164-2.php http://www.uhrzeit.o...nuhr-7640-2.php Ty Timexy se mi líbí asi nejvíc, jen škoda té šedé oceli. Navíc jsem je našel i za příznivější ceny. Co vy na to? //teď jsem je dokonce objevil s bílou ocelí http://hodinky.inshop.cz/timex/automaty/timex-t2n292.html
  2. Strop bych taky viděl na 8000,- Kč. Na bordelu v ciferníků netrvám (ale přiznávám, že se mi líbí ) ale určitě by měli mít datum a nejlépe i den v týdnu (který se často značí tím bordelem). == Nebráním se jakýmkoliv návrhům, ale prosím o ty konkrétní návrhy, alespoň značek (tip na shopy taky neuškodí). Obchodů jsem prolezl dost (co mi poradil strejda Google a pár co jsem vyhlídl tady), českých i zahraničních (aj aukro a ebay), ale nenašel nic co by mě zaujalo na tolik abych to koupil (v mém cenovém rozpětí). Tohlé fórum je pěkně přehledně uděláné, ale je tu moc informací a moc vláken na to, aby to jeden byl schopný v rozumným čase vstřebat. Bez hodinek si připadám jak bezruký, nechci bez nich být dlouho a zároveň nechci koupit první "šmejdy" co mi padnou do oka. Proto se ptám odborníků, aby mě správně nasměrovali, a nasměrování k tomu abych hledal dál mi prostě nepomohlo. Ještě jednou pardon, pokud jsem se nevhodně vyjádřil.
  3. Jo, to bylo před tím než jsem zjistil kolik lepší automaty stojí. Ale nechtělo se mi kvůli mýmu hledání zakládat nový vlákno. Popis co ideálně hledám pořád platí, ale koukám i po alternativách a je mi jasný že abych dodržel vzhled a jakžtakž cenu, musím automat (či něco jiného) opustit.
  4. Nikoho jsem nechtěl urazit, a nezdvořilý či urážlivý mi to nepřijde, jen divný. Ale neřešme to, každý je zvyklý na jiné fóra Půjdu tedy zoufale hledat dál a pokud s tím není problém, nějaký "objev" na zvážení odbornou komunitou sem občas přihodím, ok?
  5. Musím se přiznat, že rady typu "koukni na ebay" jsou mimo moje chápání. Kdybych přišel do hodinářství pro radu a prodejce mě odkázal na výlohu, tak uvidí jen moje záda ve dveřích. Každopádně mi teď padly do oka tyhle, jen bych vyměnil řemínek za černou kůži. http://www.hodinky.c...ion-t49823.html
  6. Co říkáte na tohle? http://www.chrono24....m=0&tab=details Každopádně, kdybyste věděli o qwartzech podbných těm Victorinoxům, klidně dejte vědět Mě třeba qwartzy zaujali tyhle, ale na baterky mi to přijde dost peněz http://www.modernihodinky.cz/i2371-panske-hodinky-swiss-military-hanowa-6-4007-04-007-darek-zdarma/
  7. A má Hamilton nekde nejaky e-shop s cenama? Zatím jsem našel jen různé katalogy.
  8. Co říkáte na tohle? http://www.poljot.at...products_id=535 http://www.poljot.at...products_id=543
  9. Problém s osobní výběrem je ten, že se nevyznám ve značkách. Nikdy jsem sice na značkový zboží nebyl ale u hodinek většinou znamená značka určitou kvalitu. A většina prodejců Vám bude tvrdit, že to co prodávají je kvalitní.
  10. Tak dejte nějaký návrh bez chronografu
  11. Díky moc za rekace ...ty Hamiltony jsou pěkný, ale jak říkám, na mě bohužel pořád moc. Nemůžu si dovolit dát za hodinky třičtvrtě výplaty. Takže to zas vypadá na nějakou kopii, no snad tentokrát vydrží dýl než tři roky.
  12. Zdravím vespolek, nedávno se mi rozbily moje tři roky starý automatický hodinky (čína z aukra ) a tak jsem si řekl, že je čas koupit něco lepšího. Ten automat jsem si ale oblíbil, a rád bych u něj zůstal. Moc se nevyznám v pojmech, ale řekl bych že hledám chronografy s černým řemínkem, kovovým tělem a černým "budíkem". A spíše s arabskými čislicemi, ale návrhům s římskými se nebráním. Nejvíc se mi zalíbili Victorinox Swiss Army ChronoPro, ale jsou na mě moc drahý, představoval bych si tak poloviční částku. Předem díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...