Přejít na obsah

aviatik008

Členové_50
  • Příspěvky

    67
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

aviatik008's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Tak se mohu konečně koupat a sportovat s hodinkama. Na sluníčku se nabijí a ve vodě se ochladí A kdybych na sluníčku usnul, tak mě i probudí. Jsou úžasné CITIZEN CHRONOGRAPH AVO 030-60E
  2. Tak jsem si něco pořídil, ale nemám představu co. Mají 46 v průměru bez korunky a hlasitě tikají. Pokud jsou někomu známé a sdělí co jsou zač, budu mu vděčný. Na internetu jsem nic nenašel. Nejsem profi fotograf, tak se omlouvám za kvalitu.
  3. Ty omegy bych jel osobně prohlédnout. Nemám to tam daleko. Jen bych měl asi strach z vodotěsnosti (nové nejsou) a dát je do Brna k Hanákovi, to bych měl asi strach, po pročítání tohoto fóra.
  4. Ještě jsem narazil na aukru na Omegy. Jsou sice dražší, ale koupat se s něma dá také. Na ty jsem si také myslel. Pak na chvíli z aukra zmizely a už jsou tam zase. Takže Seiko nebo Omega
  5. Výška hodinek mě nevadí, určitě nejsou vyšší než Fortis B42 a ty se nosí ! Pod košili mám Realmaistery:-).
  6. Asi máš pravdu. Steinhart má lupu a ta se mě moc nelíbí. Tak pokud mě do týdne nic jiného neosloví tak si koupím ty Seika v oceli.
  7. Já o těch titanovejch přemýšlím z praktickýho důvodu. Z oceli mě černá ruka.
  8. protože je léto za dveřma, potřebuji hodinky do vody. Oboje jsem našel u Kubsona. Které z nich: Seiko samurai titan nebo Steinhart Ocean black???
  9. Takže druhý pokus. Já se to naučím.
  10. Tady jsou , omlouvám se asi je to rukama. Foto nic moc ale hodinky jsou pěkný
  11. Ahoj už se Ti něco podařilo zjistit, mám je od minulého týdne, jen na nich mám jinačí korunku. Také by mě zajímala jejich profesní historie.
  12. aviatik008

    novy sea-dweller

    No uvidím, zda mě to přejde, ale asi bych to za ně dal. Mám již dvoje hodinky s černým ciferníkem a chtěl bych ještě s bílým. Rolexky se mě líbí čím dál víc.
  13. Zdravím účastníky setkání, bylo fajn se dozvědět něco nového a samozřejmě ukázat své hodinky. Díky všem za pěkný večer a již se těším na další setkání.
×
×
  • Vytvořit...