Přejít na obsah

Bells

Členové_50
  • Příspěvky

    4 782
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Alpina, Magrette, Seiko, Omega...

Návštěvy profilu

18 277 zobrazení profilu

Bells's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Rozhodne poznas rozdil mezi klasickou UHD, QNED, OLED a to na prvni pohled. Nevim v jake to chces velikosti, ale sel bych QNED, nebo pripadne lehce prihodit na OLED a mit klid. Pisu v ramci LG, tv bych jinou nechtel.
  2. HF je super, byl jsem nekolikrat a rozhodne i jeste budu, ono clovek si to poradne zacne uzivat az pri dalsich a dalsich vstupech, protoze uz taky vi co a jak a muze zacit blbnout, take mu klidne i pridaji na vykonu atd. Na zacatku je to spis takove placani pri zemi a poradne se clovek proleti jen vyslovene s instruktorem, jinak nema sanci. Pripadny strach z toho, ze byste vyleteli jen tak sami kdo vi kam neni na miste, jednak kvuli vykonu a taky proto, ze se tam nepolozite jak je potreba, pro vyuziti 100% potencialu.
  3. Bells

    Citizen Tsuyosa

    Za par supu a tolik zabavy, to uz jsem dlouho nezazil, super pocin je to.
  4. Tohle si nejde nezamilovat, náš road trip Dolomity, Toskánskem a přes Švýcarsko domů. Necelých 4000 km, xkrát změněné plány, které jsou díky naprosté volnosti úplně šumák, nespočet zážitků, spaní na úžasných místech v naprosté samotě, ale i s dalšími random lidmi, které když už člověk na odlehlých místech potká, tak jsou neskutečně fajn. Boží to bylo, už plánujeme další A tohle setkání bylo samo o sobě další skvělý zážitek, aneb jak jsem pánovi v řádných letech, který angličtinou opravdu neoplýval vysvětloval, jaké skvělé auto má a žádal ho o svolení udělat fotky…klaplo to a i přes to krkolomné domlouvání to bylo jedno z nej setkání.
  5. @Andrew Je otazkou, zda ti pomohu vzhledem k me skladbe...Ultraboosty jako takove sam nemam, vzdy jsem koupil spis jine, takze jinych Adidasek s Boostem nekolik. Ted jsem v obchode v ramci koupe techto 4D zkousel i klasicke UB 1.0 a 5.0 a proti 4D to bylo fakt nijake - 4D jsou za me pohodlnejsi a pritom je ta podesev dost stabilni, na rozdil od některych bot s Boostem. UB take drzi, nemaji az takovou vrstvu Boostu, ale treba Iniki, ktere take mam (2x), to jsou fakt mega backurky, ale uz je toho Boostu tolik, ze nema noha moc oporu a treba ja v nich dam tak 2 dny v kuse a pak musim neco jineho, jinak me regulerne boli nohy, jak se ta bota jakoby borti. Pak mam jeste NMD (2x), za mne super boty, boostu rekl bych take vic, nez UB, ale neborti se, ovsem po case se proslapne hlavne predni cast a jsou pak citit perforace podesve. 4D mi z toho tak vlastne vychazi jako vitez (alespon nejak se obhaji ta priserna cena ) protoze spojuji jak opravdu znacne pohodli (radil bych za Iniki), tak i stabilitu (zde tedy pred Iniki) a tim padem jsou celkove na prvnim miste. Cetl jsem nejakou recenzi, ve ktere se psalo, ze pri delsim noseni je pak citit ta struktura 4D, tak uvidim, zda se to vyplni, za me zatim pohoda.
  6. Tak ja vam tu Nike odu zase trosku rozbiju, aneb do druheho tabora opet neco pribylo. Najednou jsou klasicke ultraboosty takove nijake, potom co jsem dal na nohu tohle
  7. Bells

    Ukaž své Alpiny

    Stale ty sve, vecne, sramy zocelene, zijou se mnou. Tady jedno foto ze sobotniho vychodu slunce.
  8. Cistice od Crepu a nebo Shoeboys, podle toho co zrovna koupim. Od obou mam i treba Nano protector spreje a dalsi sarapeticky a od obou vse funguje skvele.
  9. Vrele doporucuji, bezproblemova a rychla domluva, vse jak ma byt. Takove obchody jsou pohoda a parada, diky.
  10. Bells

    Alpina NEWS

    Tahle novinka mě hodně nadchla, tuplem v modré verzi. Hodinky samotné, Alpina Extreme a Regulator již známé, ale přidání tahu je posunulo úplně jinam, tohle je pekelně dobré. Tak trošku Genta styl, který teď frčí ve velkém, ovšem Alpina ho přebrala řekl bych dosti osobitým způsobem. Sám si pamatuji ještě původní regulátory, které byli se svými myslím 46mm dosti obří, kdežto nové zmenšené verze budou již i pro normální lidi a ta modrá s tahem....no sakra, mám velkého brouka, i když jsem takové hodinky nikdy moc nechtěl Koukal jsem, že spřátelený chronoshop napsal i článek, tak ho s dovolením přihodím https://blog.chronoshop.cz/alpina-extreme-na-integrovanem-ocelovem-naramku/
  11. Láďu mohu jen a jen vřele doporučit, super domluva, vše dodrženo do posledního slova a to jsem mu to ještě zesložitil, byť samozřejmě ne úmyslně - moc děkuji za trpělivost. Stejně tak děkuji za obchod, kdykoliv bez váhání znovu, další člověk, který má na foru rozhodně a plně oprávněně mojí důvěru.
  12. Omlouvám se za dlouhou dobu bez reakce, ale od začátku roku řeším úplně jiné věci, do toho jsem se zvládl ještě pochroumat, takže na toto absolutně nezbývá kapacita. Každopádně bych to rád dotáhnul, až se vše srovná do normálu, akorát půjdu pak nejspíš cestou, kterou jsem také nakousl a to, že udělám komplet pod sebou a k dispozici dám pak již hotové, připravené trička ke koupi. Jít variantou propojení ještě s FB skupinou úplně nechci a to jak vzhledem k uplynulým událostem forum vs FB, ale i já cítím, že jsou to úplně odlišná místa a pro mě jasné místo zde na foru. Tedy raději varianta udělat čistě pod sebou a nabídnout pak již hotové, což pak teoreticky mohu už kdekoli postupně.
×
×
  • Vytvořit...