Přejít na obsah

brutulus

Členové
  • Příspěvky

    31
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

brutulus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mečoun. Tu tvou konspirační teorii ani radči nebudu komentovat. Ještě bych mohl být mimozemšťan ze souhvězdí Andromeda. Reportuji jen svou vlastní zkušenost, nic víc. Od toho tady to vlákno je. Nijak nechci Timestore vyzdvihovat. Když bude cena podobná, raději nakoupím na Helveti. Pokud se ale bude lišit o víc jak 1 000 Kč u konkrétních hodinek, tak se nad tím zamyslím. Jak říkáš, každého věc kde nakoupí.
  2. Timestore leží v žaludku všem ostatním prodejcům, protože mají nejnižší ceny. Před 14 dny jsem tam udělal taky svůj první nákup a vše proběhlo naprosto bez problémů a velmi rychle. A ušetřit 1 400 Kč na hodinkách v cenové kategorii 5 000 Kč mě přijde velmi zajímavé. Jak by to bylo s případnou reklamací je ale jiný příběh na který nekážu odpovědět.
  3. Fotka se opravdu povedla. Mám proto trochu obavu, že v reálu tak hezké nebudou.
  4. brutulus

    Helveti.cz

    Přes eshop koupeny levnější quartzky. Byl pod sklíčkem chloupek. Ten Helveti na vlastní náklady nechal odstranit. Výborná komunikaci a ochota. Doporučuji.
  5. Tyto vypadají moc pěkně. Nějaký odkaz kde je víc fotek není? V ČR asi k mání nebudou ?
  6. V ČR je těžko vyzkoušíš. Já bych šel do menších. http://forums.watchuseek.com/f21/seiko-5-black-divers-snzf17-snzf29-picture-comparison-review-808736.html#/forumsite/20758/topics/808736?page=1
  7. Dneska jsem objednal tady tyto: http://www.helveti.cz/seiko-sgef67p1 Mám se bát ? Co s nima bylo ?
  8. Taky nejsou špatný. Trochu mě nesedí datumovka a mají asi menší rezervu chodu.
  9. Tak teď zas čumím na Certinu: http://www.hodinky-365.cz/certina-ds-8-c0334071103100-x171436?utm_source=heureka&utm_medium=product. Se asi picnu za chvíli.
  10. Ty bych ale musel kupovat v zahraničí a tomu bych se opravdu nejraději vyhnul. Kdyby nebylo zbytí tak bych do toho asi šel, ale opravdu se mě moc nechce.
  11. Tak mám dalšího kandidáta (asi stopadesátého). Za chvíli se z toho zblázním.http://www.hodinky-koscom.cz/cz/hamilton-h32515555 Co vy na to ? Dají se vidět někde kolem Brna ? Nebo radči Davosa eventuelně Mido ?
  12. Po těch Mido taky pošilhávám, když mají 38 mm a ne 42. Je to seriózní prodejce ? Jsou hodinky nové ? Dá se poznat kolik jich mají skladem ? Rozsekl bych to až zítra.
×
×
  • Vytvořit...