Přejít na obsah

Kassia

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    Havířov

Kassia's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuju-fakt mám z vašich pozitivních ohlasů radost:) ...doufám, že sloužit budou dlouho....nicméně nějak mě začalo bavit slídit a koukat po dalších...asi jsem chytla slinu .)
  2. Děkuju - za chválu hodinek i sympatie k "jiným pohledům" na hodinky ...ono to může být v záplavě technických dat mírně osvěžující )
  3. Ahoj, děkuju za názor -nemám ve svém okolí nikoho kdo vlastní tuto značku, takže jsem ráda za každý postřeh ohledně jejich kvality, navíc t6 je hodně podobný model. Musím říct , že při koupi těchto hodinek mi šlo pouze o dvě věci : vzhled a výškoměr-nic víc jsem neřešila. Hodinky měly zbytečně moc funkcí, které bych sice ráda využívala-ale bohužel to bylo nad mé síly (chápání) Co jsem se ted´dívala, tak základní modely Suunt začínají už na nějakých 1800kč a jejich funkce by mi plně dostačovaly (výškoměr jak píšeš bychom spíše řešili nějakou GPS navigací -on ten výškoměr v hodinkách vycházel z tlaku a tím byl stejně dost nepřesný).... kvalitu značky nedokážu posoudit, ale možná bych do těch nejlevnějších šla znova, protože se mi líbí digitálky s kulatým cifrem....nicméně po tvém příspěvku to na tu opravu moc nevidím .
  4. Kassia

    TRASER pro dámy

    aha ...tak to jsem zabloudila kdesi do archivu.. ...no letošek je jiné kafe tam bych si vybrala bez námitek (Lady White Alarm -jsou best)
  5. Kassia

    TRASER pro dámy

    Mě se nelíbí , ale stačilo by málo aby se líbily -základ je fajn jen mi příjdou (ty první) poněkud přeplácané...a mám averzi ke krystalům swarovski (či jinému drahému kamení) na čemkoli, hodinky nevyjímaje-ale pouzdro jako takové se mi moc líbí, dokoncei ten pásek, zbavit cifr zbytečností a očesat ho na nezbytné minimum jsou to moc pěkné hodinky ..a ty druhé na můj vkus už moc "elegantní" , ale chápu, že oboje si svou cílovou skupinu najde ...ad. velikost hodinek . je to móda, takže krátkodobá záležitost ...vidím i přímou úměru -čím vychrtlejší nositelka tím větší placky...trochu mi to připomíná začátek 90. let kdy vietnamci s úspěchem prodávali takové dámské talíře s průměrem cca 40mm...jako žákyně 8, třídy jsem také jedny vlastnila...ale proti gustu...příliš drobné hodinky, ovzlášt´na baculatém zápěstí, taky nejsou to pravé ořechové .)
  6. ..no to udělat můžu , až zas bude denní světlo ...ovšem pokud by se datumovka zdála být pořád jaksi pokřivená -prosím nechejte si to pro sebe ...pro mě jsou totiž bezchybné at´už výjde najevo cokoliv
  7. ...no já je myslím poslala těm nejpovolanějším co Sunt týče- do Finnsubu ...bohužel jsem těd´neměla čas na kratochvíle s těmito hodinkami a tak mi už asi dva roky leží ladem v šuplíku...jejich přesnou diagnózu jsem znala, ale za tu dobu se mi to vykouřilo z hlavy, jen ta suma za opravu se mi jaksi vryla do paměti......šlo by o částečnou výměnu vnitřku zřejmě...nechce se mi je tam znova posílat resp. pokud mi tu bude vícero lidí tvrdit , že to za opravu stojí -budu to hodně zvažovat v opačném případě jim dám sbohem -at´už do popelky nebo někomu na "pokusy"
  8. ...no samozřejmě s přiznanou vadou, za nějakou zlomkovou cenu, myslela jsem třeba na díly, fakt nevím, proto se ptám Takže otázka zní : prodat, oživit nebo vyhodit?
  9. Aha -no taky mě napadlo, že by to mohlo být ono, ale pak jsem to zavrhla v domění, že takovému drobnohledu je nikdo nepodrobil ...to asi nebude vina hodinek : já si při focení vrhala fotákem stín , takže ta fotka není focena úplně čelně , ale z úhlu a proto se to může zdát sšejdřené .)
  10. Někdy v r. 2007 jsem zakoupila hodinky Suunto S6 ...a vzhledem k jejich pořizovací ceně (za nové) jsem udělala tu blbost, že jsem je koupila z druhé ruky (zastavárna), hodinky jsem poslala na výměnu baterie do autorizovaného servisu -šly asi 3/4 roku poté baterka odešla : myslela jsem, že na vině je časté používání v mrazech a před další zimou poslala na výměnu znova a bylo mi řečeno že hodinky nejsou v pořádku (bohužel už si nepamatuju co jim je -zřejmě do nich pronikla vlhkost) proto ta krátká životnost baterky , byla mi nabídnuta oprava v ceně cca 2700kč...od té doby jsem neměnila ani baterku (výměna stála 500kč) která vydržela už jen cca 2 měsíce, do opravy se mi vzhledem k její ceně taky moc nechtělo.......mám hodinky oživit nebo je raději prodat ....a ještě jedna zásadní věc : během stěhování se "ztratil" software a kabeláž nutná k využití všech specif. funkcí tohoto modelu....takže jsou to nyní "obyč." hodinky s výškoměrem a kompasem.... Takže prodat či spravit? Díky
  11. ...hele Ewingovic a proč datumovka nelícuje : at´koukám jak koukám nic mě nenapadá....jako, že by tam vůbec nemusela být??? Jinak děkuju za odkaz : opravdu moc krásné řemeny a spol. - mě by nic takového nenapadlo, páč bych si myslela , že řemínek na zakázku je nedosažitelný luxus ...no pokud bych zatoužila po atyp. barvě či prošití budu vědět kam zajít .)
  12. Moc děkuju za info - řemen doufám ještě chvíli nebudu muset řešit, ale zajímalo mě s jakou částkou počítat. Na bílé netrvám, až to bude aktuální obrátím se na vás s požadavkem barvy a stylu
  13. Moc děkuju- já už si hodinky nekupovala x let , takže jsem nechtěla nic nechat náhodě a výběru se trochu pověnovala...jak vidno vyplatilo se : pro mě jsou z "praktickoestetického" hlediska dokonalé
  14. Děkuji, tak to mě moc těší: přece jen, vzhledem k příznivé ceně jsem si nebyla až tak jistá, jestli např. Wenger nedělá ve Švýcarsku jen top modely a nižší řady se nedělají někde jinde v licenci. Ještě jsem se chtěla zeptat kolik by stál u vás náhradní kožený řemen?
  15. Díky- mě právě padly do oka u českého dealera, ale samozřejmě, že už nebyly, takže nakonec až na Ebayi - důvod proč jsem to podstoupila a riskovala , že budu platit clo a daň byl právě jejich decentní vzhled. .....jen jsem měla obavy, že mi tu někdo "otevře oči" a sdělí, že Swissmade je jen marketing a je to celé z Číny
×
×
  • Vytvořit...