Přejít na obsah

reborn

Členové_50
  • Příspěvky

    371
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

reborn's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ty jo, vycentrovaný chapter ring. Jasný fejky
  2. Fotka včerejší... První zulu. Nějak jsem nepochopil, k čemu jsou na řemenu pod šestkou dva kroužky.
  3. Fotka tři dny stará, ale jinak je to aktuální stav. Pásek je o něco kratší, ale je poměrně tuhej, takže to nikde neodstává.
  4. Podle mě je to bříza 007.
  5. Tento strap mám doma asi dva nebo tři roky. Teď ho nosím druhý den v kuse, čímž jsem navýšil celkový počet dní nošení za dobu jeho vlastnictví na dva dny. Mám v plánu s ním vydržet do neděle.
  6. Nemám srovnání s Endmill, ale originál Seiko President je oukej. Fotka stará osm let, ale i tak to mám na ruce právě teď. V tomto období už sice většinou nosím NATO, ale letos mám všechno nějak posunutý. S prvními jarními paprsky nasazuji oranžový NATO a pak prostřídám dalších 20 strapů až do podzimu... Bylo už vůbec jaro nebo to letos nebylo povolený? Se v tom nějak ztrácím nebo co...
  7. reborn

    Seiko SKX 007/009

    Vůbec tomu nerozumím a neumím si ty čísla zasadit do reality, ale v návodu se tuším píše o odolnosti proti 4800 gaussů. A někde jinde jsem četl, že to je dost na to, aby byly proti zmagnetizování ochráněny. Nemohl to být spíš slepený vlásek po nějakém lehčím nárazu? Hm, troch jsem zagooglil a už tomu rozumím o něco víc. http://www.nosime-hodinky.cz/magneticti-nepratele-hodinek/ Ale i tak bych ten vlásek nevylučoval. Každopádně, jestli už to máš opravený, tak ať ti to vydrží.
  8. Oboje jsou moc pěkný :-)
  9. reborn

    Seiko SKX 007/009

    Já to mám "custom". Sice je tam 120 kliků, ale má to tendenci skákat rovnou po dvou :-) Hlavně když se bod blíží ke dvanáctce.
  10. reborn

    Seiko SKX 007/009

    Takhle myju pouze tah. Na samotné pouzdro jdu pouze s vodou bez mýdla. A spíš vlažnější než teplejší. A samozřejmě u toho nesmí chybět starej kartáček na zuby.
  11. reborn

    Seiko SKX 007/009

    Z mýho pohledu sem SKX011 patří. Spíš je tady blbý název vlákna :-) Myslím, že tyto tři typy (007/009/011) si jsou rovnocenný.
  12. reborn

    Seiko SKX 007/009

    Koukal jsem na ten odkaz a je to fakt hodně zajímavá nabídka. Nejvíc mě překvapila možnost si při nákupu zvolit výměnu hardlexu za jeden ze tří nabízených safírů. Připlatit si 27,50 Eur za safír je no brainer. A výborný je, jak tam píše, že u všech hodinek, co prodává, předělává minutový kroužek tak, aby seděl na dvanáctce (to už skoro zavání fejkem ). Moc jsem nepochopil, o čem přesně píše ohledně vložky lunety, ale to bude možná tím, že na mých 007J s tím žádnej problém nemám, tak nevím, o co jde. Ale chapter ring mám "poctivě" šejdrem. Safír mám na těch mých taky (flat s modrým AR od Tondaka) a teď je nosím asi půl roku v kuse na prezidentovi, kterýho mám teda taky asi deset let a každý rok jej nosívám delší dobu než předchozí rok. Jinak ho kombinuji s povařenou gumou, meshem (kterej mi ale párá svetry...) a s asi 20-30 NATO strapy. Odkaz si preventivně uložím, kdyby se mi něco stalo s těma mojema, tak ať vím, kde koupit nové. A se safírem!
×
×
  • Vytvořit...