Přejít na obsah

sly666

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli sly666

  • Datum narození 12.12.1966

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ValMez

sly666's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To je hnus. Ta korunka ti vydloube do zápěstí díru a celkově za 22k ? he,he
  2. No a co myslíte, je to na vrácení (14 denní lhůta), nebo se s tím smířit a nosit je?
  3. Představa že sundávám lunetu ze 2 dnů starých hodinek (navíc jsem to nikdy nedělal) na kterých jsou ještě ochranné folie mi přináší infarktové stavy.Je to tedy běžný jev a nechat si je, nebo vrátit? Jsou z netu. Thx
  4. Ahoj lidi, pořídil jsem si nové potápky Certina DS Action a zdá se mi že šipka na lunetě nelícuje uplně přesně na index 12. I když mi na dotaz prodejce-hodinář odpověděl že je to mezizubní vůle, která je v toleranci, rád bych ještě znal názor místních odborníků jestli je to opravdu běžné. Ve starších příspěvcích jsem hledal ale nenašel. Díky.
  5. sly666

    wenger

    Napadlo mě přirovnání: mechanické srdce - quartz pravěk - lety do vesmíru
  6. Díky za Info, Google jsem opravdu použil ale nahlodala mě ta informace z Tovysu že ciferník je hladký. "Dobrý den, modré máme skladem a je hladký. Bude to jenom odraz světla."
  7. Neviděl jste někdo naživo tyhle potápky? Docela bych do nich šel ale nejsem si jistý, jestli ten ciferník je hladký nebo broušený. Sice v Tovysu tvrdí že je hladký ale na všech dostupných fotkách je vidět jakoby nějaký jemný brus. A jak na potvoru, video recenze žádná. Thx
  8. Prodavačka ve Vsetíně mi nabídla potápky, prý neví který je to modelový rok. Certina, na ciferníku x002,od oka 40mm bez korunky, černý cirf i luneta, quartz, cena okolo 8500,-. Zaujal mě ten kyklop, ještě jsem ho u Certin neviděl. Né že bych po nich toužil ale potkal jste někdo takový model mezi hodinkami Certina? Thx.
  9. Tak ve svislé poloze mezi 12 až 6 chodí vteřinovka jakoby kousek za indexy. Mezi 6 až 12 je to ok. Když je dám obráceně ( 12 k zemi) tak je to přesně opačně i když mín'. Ta gravitace bude mít vliv, asi ta vůle v soukolí, ted' jenom co je v toleranci a co je na reklamaci. I když tady http://www.hodinky-d...astejsi-otazky/ píšou že je to normální. Jsem ale trochu rozčarován, protože 20leté Casia za 3,5k chodí po indexech přesně a Certiny za 8k ne.
  10. Bral jsem ted' u nich Certiny a jsem velice spokojen. Cena smluvní, zabaleno ok, komunikují rychle.
×
×
  • Vytvořit...