Přejít na obsah

wyllyk

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

wyllyk's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nene, nejsou moje, ten dotyčný mi řekl, že je vymění za moje Citizen Eco-Drive Radiocontrolled AS4050-51E, takže děkuji, nechám si svého Občana :-)
  2. Do rukou se mi náhodou dostaly tyto hodinky, dokáže mi prosím někdo pomoci s tím, jestli jde o originál? Děkuji.
  3. Mě zase pijde úsměvný tvůj styl psaní, ale to jen tak btw ;-) Promin, ale kdo tady komu vyhrožoval? Měl by jsi si radši přečíst celé vlákno a to pořádně. Takže bych mu se měl ještě otravovat s sms, že se mu moc omlouvám, ale hodinky od něj nekoupím, protože se jedná o kopii, i přesto, že na mnoha inzerátech publikuje, že se jedná o ORIGINÁLNÍ ŠVÝCARSKÉ HODINKY? Já mám názor jiný, tenhle prodejce by měl kvést pod hromadou hnoje a pokud ho můžu nějakým způsobem odvděčit za jeho "upřímnost", tak to udělám. Jo, jsem pomstychtivý, a to tak že hodně! No a?!
  4. V tomhle případě by měl asi smůlu, když prodává něco, co na 99,9% nemá.
  5. Proč? Že by si pro mě přijel? Ať přijede, ještě sám dostane za uši, že mě chtěl obelhat... Aspoň se protrénuju ve Wing Tsung
  6. Mě jako důkaz padělku stačí to, že hodnoty čísel v TACHYMETRE jsou oproti originálu posunuté. Navíc prodávající publikuje inzerát na několika serverech, jak českých ( s cenou 3400, 3700... ), taky jsem si ho našel na ebay.de, kde je prodává a nemá tam zrovna kladné hodnocení. A ano, nechal jsem si je zaslat na mou adresu.
  7. Ubohá pomsta? No promin, ale podle mě je spíš ubohé, že on ty hodinky publikuje jako ORIGINÁLNÍ. Nenechám si kálet na hlavu a ten dotyčný musí za to nějak pykat, ať je rád za tohle, kdyby je od něho opravdu koupil a zjistil, že to jsou padělky, pak by měl problém, velký problém.
  8. Dekuji vsem za odpovedi, dotycnemu jsem napsal, at mi ty hodinky posle na dobirku (4300,-), nevyzvednu si je,alespon at za tenhle podvod prodela na postovnem. Sakra, ja ty vysnene hodinky snad nesezenu
  9. Poradte prosim, jedna se skutecne o originaly? Dekuji
  10. Tak jsem právě dostal tyto fotky. Poradíte prosím pro jistotu?
  11. Děkuji všem mockrát za odpověď, s prodávajícím se spojím se žádostí o fotku ciferníku na světle + nasvícený ve tmě a hodím je sem, snad se mi podaří rozluštit, o co popravdě jde.
  12. Zdravím Vás. Plánuji koupit z druhé ruky hodinky Tissot PRC200, prodávající uvádí, že mu hodinky koupila přítelkyně v USA, záruční list nemá, ani doklad o koupi. Na otázku, zda má k hodinkám certifikát pravosti mi napsal, že ano, ale není vyplněn. Moje otázka zní, nejde o padělek? Děkuji za odborné odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...