Přejít na obsah

H-B

Členové_50
  • Příspěvky

    1 204
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli H-B

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

10 852 zobrazení profilu

H-B's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. H-B

    ŽUMPA

    Ty kraso, tak tohle je opravdu sracka hodna zumpy
  2. H-B

    ŽUMPA

    Sorry, ale to zdaleka neni vzdycky pravda. D1 typicky, jedu 140 v levym (dva pruhy), vpravo kamiony v takovym rozestupu, ze bych se po zarazeni behem doslova par vterin zase radil doleva. Coz by mnohdy slo blbe, takze nutnost zpomalit na rychlost kamionu a cekat. Jen proto, ze chce nekdo zkusit jet rychlejs? (Umyslne rikam zkusit, protoze je ten levej pruh tak busy, ze blto stejne nejde) Jinak souhlas, ja tohle taky nemam rad a vylozene me to sere na trech pruzich, kdy nekdo truni uprostred a vpravo je volno. Ale lepsi se to
  3. H-B

    ŽUMPA

    Presne tak. Stopro tohle nekdo nazve demagogii, ale jde naopak o princip. Selektivne si vybirat ktery narizeni budu dodrzovat a ktery ne... Souhlasim i s geometrem, ze by se zmena mela delat trochu jinou cestou
  4. H-B

    ŽUMPA

    Me prijde, ze odmitaci omezeni, kteri maji vzdy plnou kapsu argumentu, kde velmi castym je tvrzeni, jak leckde stejne nemuzes jet treba 50, protoze by to nebylo z x duvodu bezpecny.. no, nejak se zapomina v zapalu diskuze, ze ze ty cislovky jsou maximalni povolena rychlost, nikoliv (a zaroven) minimalni dovolena. Prizpusobuju snad jizdu podminkam (nejak tak to vyhlaska i rika, pokud vim, hledat to nebudu). Jak tu psal kolega, u nas proste lidi casto vedi lip, protoze proc poslouchat to, co nekdo rekl (jeste navic treba ten, koho jsem nevolil, ze).
  5. Sorry, ale tohle je pristup jak u aut a automatickych prevodovek (tuna lidi a jejich "automat nikdy") :D. Skutr neni ostuda, je to logicky krok. Pokud je use case mesto a pokud jsi ok s jezdenim v normal obleceni, skutr je ideal. A komu smrdi 125 obsah, tak klidne nejaky 350-400. Ja mel doma Monstera 1100 a 125Pcx. Jezdit Monsterem bylo trapeni pro me i motorku. Svagr ma S1000RR a 400skutr taky od bmw. Ve meste masinu skoro nevytahne.. Nicmene, abych si trosku protirecil - nejakou dobu zpatky jsem si v Praze pujcil Royal Enfield Interceptor a to bych si na mesto a okoli predstavit umel :). Stylovka, peknej zvuk a rozumna sila 650 dvouvalce..
  6. Tvl, 110tis km za 16 mesicu? Husty
  7. Vcera jsem debatoval s kolegyni nad legislativou okolo detskych sedacek, spoustecem bylo kdyz mi rikala, ze deti rano vozi pres carshare. Jsou ve veku skolky a skoly. Podle ni sedacku mit nemusi, staci takovy udelatko co stahuje pas pod uroven krku. Rikala, ze to vlastne plati treba i pro taxiky. Nemate o tom nejake info? Neplanuju deti vozit bez sedacek , jen me to zajima.
  8. Kvuli stehovani nas ceka vyber druhyho auta, bohuzel je ted budget tight, takze neco do 200tis, kam se v nouzi daji i dve sedacky dozadu.. bude primarne na mensi dojizdeni (do Prahy do prace, 30km bud po dalnici, nebo okresce, podle dopravy). Nasel jsem zajimavej inzerat na Mazdu 3, 10 let starou s malym najezdem (pod kilo), s dieslem 1,6 (kdysi hodnocenej dobre v recenzich). Nema nekdo zkusenost, pls ?
  9. H-B

    ŽUMPA

    Ja to nechapu. Tenhle clovek ma kupu medialniho prostoru a obdivu, navzdory, well, vsemu co ma za sebou a co predstavuje. Jak muze nekomu imponovat bejvalej smelinar a obchodnik s vyhernima automatama, jehoz kamosi jsou Pitr a Krejcir, dobre se znal s Mrazkem atd atd... to proste nepochopim. A je mi tech lidi vlastne lito. Nehodnotim podle tohohle rozhovoru, to je jen priklad za vse. Chjo
  10. I z techto duvodu jsem loni Rextona koupil. Plus proto, ze jsem chtel vyzkouset ram a na LC neni budget :). A navic je fajn, ze je to pocitove porad trosku anaolgovy auto, cudliky a tak 10tkm a zatim slape krasne. Pro pohodlnejsi feel z te ctyrkolky je skoda, ze nema mizinaprav. dif. a clovek musi prepinat. Velmi kvituju, ze v interieru nic ani nevrzne, to uz treba v Octavii IV touhle dobou povrzavalo.
  11. Hele, dotaz amatera, ale jak to? Znam tunu starsich domu s vytapenim plynem a radiatory podlaha je normalni. Ne tepla jako s podlahovnou, ale taky ne ledova na ovci pantofle.
  12. Proc ne zakladni Tesla 3? Ta nova je celkem odladena a za solidni peniz
  13. Nova Camry, to by se mi tuze libilo
×
×
  • Vytvořit...