Přejít na obsah

mates444

Členové
  • Příspěvky

    43
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

mates444's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Být na tvém místě, tak bych asi vyjednával s UPC, když už je máš v domě. Vyjde ti to cenově tv+internet nejlíp, ale zase ty problémy s jejich přijímačem... Pokud jsou opravdu tak vážný tak to bude asi pěknej vopruz. Já mám doma Skylink. Tedy pokud máš kam namontovat parabolu. To znamená buď koupit nějakej set, to moc nedoporučuju kvůli většinou nevalné kvalitě paraboly a konvertoru, nebo si vybrat komponenty sám. Počáteční investice minimálně cca 5000 na jednu TV (parabola, konvertor, přijímač a karta). Pak si ale můžeš vybrat mezi velkým množstvím balíčků programů a zaplatit jdou třeba jen na měsíc.
  2. Zkus poptat tady: http://www.hodinkywenger.cz/
  3. mates444

    Seiko Divers - fotky

    Nejsou to čistokrevný potápky, ale WR200 mají...
  4. Hezké jsou A na náramku by to opravdu nebylo ono. Ať dobře slouží!
  5. Nejsou to tak úplně potápky, ale sníh tam je
  6. Aha, tak to pardon. No teď se na to dívám a to chceš fakt nosit? Měls to na ruce? To je spíš na pověšení na zeď než na ruku
  7. No tak není to jedinej obchod, kde je mají přes 12 tisíc a taky se podívej tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54928-invicta-pro-diver-sea-hunter-ss-1063-a-1064/page__p__843224__hl__invicta__fromsearch__1#entry843224
  8. Ty victorinoxy zrovna az tak drahy nejsou. Za polovinu podobny kvalitni automaty s chronem urcite nesezenes.
  9. Kdybys ho objednával, dej vědět
  10. Díky moc za vyčerpávající odpověď.
  11. Jak je na tom vlastně takový kalibr 4R37? Je stejný jako 7S26/36, jen s hackingem a ručním nátahem? Nebo je to komplet jiný strojek? Nikde jsem se tady toho o něm moc nedočetl.
  12. Jojo. Je tam právě proto. Na slunce se ale nasměruje hodinová ručka a ne ta šipka. No a mezi hodinovou ručkou a dvanáctkou, je jih. Dopoledne proti směru hodinových ruček a odpoledne po směru. Jak jsem psal, stejnou otočnou lunetu s kompasem měly i atlasy.
  13. Byls rychlejší Na tom tahu už je jejich kouzlo fuč.
  14. Ten "kompas" na desítce podle mě ukazuje čas ve 24h. Ta velka oranžová ručka myslím není ručka, ale potisk ciferníku. To by tam bejt nemuselo. Horní korunka bude otáčet vnitřní lunetou s kompasem, jako u atlasů.
  15. Za mě pěkný. Ten strap je dělá zajímavý.
×
×
  • Vytvořit...