Přejít na obsah

Ada46

Členové
  • Příspěvky

    26
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Ada46

  • Datum narození 20. ledna

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Ada46's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Mas recht ;-) jsem se nato nepodival ale zdalo se mi to trosku divne ze by tam Tissot placnul plast. Samozrejme je tam PVD ale nekdo tady plsal ze ta lineta se nejak poskodila tak mozna proto jsem ji mel za plastovou...
  2. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Jj, uz je mam tejden a nemuzu na ne rict ani pul slova. I kdyz jedna vec by se nasla a to jest ta plastova luneta na tu bych si daval pozor, to jen tak na uresnenou pokud nekdo vybira hodinky podle obrazku. Co je moc fajn tak ten tah pac ma super zapinani :-)
  3. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Tak uz mam ty Tissotky doma a myslim ze jsem chybu neudelal :-)
  4. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Je to tak, poslal si mi jedny krasne Mido ocean... Je dost mozne ze si je budu muset poridit:-)
  5. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Jeste me napada kdyz budu chtit origos T.. kozeny pasek tak musim asi primo u ofic prodejce Tissot? Hledal jsem totiz nejake pasky na netu ale zadnej origo jsem nenasel natoz tak cenu ba ani odkaz, jedine co jsem nasel jaou specializovani vyrobci (pasku) jak jeden z Cr tak nejakej zahranicni co dela pasky... Myslite ze se mam vykaslat na origo a jit spise cestou nejakeho manufakturnika?
  6. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Jo jo, stim stebou souhlasim a i proto jsem poridil mechanicke pac se o kousek lip prodaji nez qartzky... Jako jasne ze mam uz vysnene i nejake dalsi hodinky (mido, certina) co mi tady poslal uzivatel Snow ale na zacatek jsem vybrat tohle pac jsou pro me dostupne a zatim dostatecne...
  7. Ada46

    Tissot PRS 516 automat

    Dekuji za odpoved, Samozrejme uz jsem to tady cetl krizem krazem i proc to lidi nemaji radi uz jsem se docetl. Ale stejne mi pripada ze jsou lidi snad zavistivi pac podle toho co jsem tak z toho tematu "Proc nemam rad Tissot" pochopil je ze lidi tady ser... ze Tissot zna snad kazdy a znacky ktere jsou treba drazzsi a "mozna" i vice kvalitni ( beru stejnou cenu ) nikdo (laik) nezna ale objektivni duvod proc ne zrovna Tsisot jsem nenasel nebo ho mozna nepochopil ;-) Co se tyce toho predbihani , stim nemam zadnej problem vse co se neridi automaticky samo mam nastavene o 2 min dopredu takze tim lepe pokud se mi to bude predbihat pro me vyhoda. Jen bych nechtel aby to za tejden delalo treba 10min ale kdyz to da za mesic 5min tak budu spokojenej. Co se tyce spani, tak ja v hodinkach delam vse i sekam drivi ale tyhle si urco sundam jinak je budu pouzivat na vse... Od toho jsou hodinky aby se pouzivaly a ne abych je mel na policce a bal se o ne( kdyz se to rozmlati tak bud oprava a nebo se poridi neco jineho) Na zaver jedine co nechapu je ze hodinky dela strojek a pokud to dobre chapu tak hodinky budou vzdy podobne fungujici se strojkem "Eta 2836-2" jak v Tissotech tak i v jinejch znackach Fortis, Hamilton atd...tak proc hanit jednu znacku kdyz ma stejna streva jako ostatni pro mnohe "lepsi" znacky.
  8. Dobry den, Rozhodl jsem se pro koupi prvnich lepsich hodinek a vybral jsem si pro me docela uchazejici model (velikostne i stylem) Tissot PRS 516 automat v cerne barve ciferniku, kovovy tah. A tak me napada co na ne vlastne rikaji "Tissotaci" tady na chronomagu(setkal jsem se totiz s dost nepeknym hodnocenim a spise rozmlouvanim), ma stimto modelem nekdo zasadni problem? Jeste jsem se chtel zeptat jestli kazdy zvas sve automaty odklada kdyz jde spat a nebo je ma nekdo stale nasazene a jak se to projevi na eventuelni nepresnosti? http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=YkIChDFaIRI Dekuji za odpoved(i)
  9. A koukal jsi sem do sekce Prodam http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54369-hamilton-khaki-automatic/
  10. Ty Hamilton jsou moc pekny, taky jsem po nich koukal a pokud ti nevadi vodotestnost 50m coz si psal ze nevadi tak bych do nich i sel. Ja bouzel musel brat Tissot protoze jsem nemel nejak vice moznosti ale pokud byc mel moznost sehnal ty Hamilton pod tech 10k... myslim ze spatne neudelas. Tot muj nazor ale mozna se pletu, precejen jsem tu novacek ;-) Hlavne si dobre vyber at mas radost
  11. Koukam ze jak se zmini slovo Tissot tak se to tady odmlci :-)
  12. Urcite nas tu je vic co maji stejnou otazku a proto jsem ji polozil... Jinak si se vcelku trefil i do toho co hledam zato ti patri diky pac neco najit a hodit to sem zabere taky nejakej cas.
  13. Docela dobre stranky na Swiss Hanova, koukal jsem na ne taky ale za tu stejnou cenu mohu mit prave uz mnou nekolikrat zminovane Tissoty.
  14. Ty prvni Hamilton jsou pekny... :-) vy me tady budete tak dlouho lamat az mi praskne hlava :-), sedim u toho uz 14dni. Proc nemate moc v lasce znacku Tissot? Pokud si budu kupovat dalsi hodinky tak ty Hamilton si urcou nekdy koupim pac ta znacka ma zajimave modely. Jeste takove porovnani mezi znackou Tissot a Hamilton, muze mi nekdo rict rozdil u techto 2 znacek?
×
×
  • Vytvořit...