Přejít na obsah

rfido

Členové_50
  • Příspěvky

    148
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rfido's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Osobně jsem názoru, že na začátku vlákna uvedená reprodukovaná myšlenka, že "muž by měl nosit hodinky přibližně v ceně odpovídající jeho měsíčnímu příjmu" je poměrně zoufalá a nesmyslná a nechápu, na čem tvůrce této myšlenky stavěl - pokud chtěl hojit svoje ego, tak by si mohl vzít do měrky i boty, oblek, auto, chatu, mobil, ale proč zrovna hodinky, když popravdě je dnes polovina populace vůbec nenosí? Tvůrce myšlenky bych tipoval na nějakýho namyšlenýho fráju, kterej si pro zvýšení sebevědomí koupil za prémie "nějaký drahý" hodinky a tím se dle své úvahy posunul do vyšší ligy a nevoní mu, že by ty samý hodinky mohl mít třeba jeho podřízený, který je opravdový fanda do hodinek, který si na ně delší dobu šetřil. Toto jsem zažil s autem, kdy nadřízený to u mého kolegy nemohl překousnout... Naopak je zajímavé si to pro zajímavost přepočítat :-)
  2. Pěkný hodinky, gratuluji. Ať ti dobře slouží jako ty moje Wengery. A hezký čistý fotky :-)
  3. No ty nedostatky mě fakt zajímají. Pokud máš postřehů víc tak je písni, budu za tyhle informace rád.
  4. , Ano, debata byla o nožích a souhlasím s tebou, že u hodinek je to naopak, že zpracování hodinek má Victorinox lepší.
  5. rfido

    FORTIS K OBLEKU

    Kolik mají průměr? vypadají tak 45?
  6. Vidíš to moc jednoduše, takhle to bohužel při akvizicích nefunguje, jako že kupuje výhradně ten "kdo má prodejů násobek" :-) A obecně přeci kvalita výrobku zásadně není rovnítkem se super hospodařením a ziskem firmy......to je o managementu a schopnosti hospodařit a prodat atd. A to, že nožů Wenger se obecně prodá násobek co Victorinoxů a že jsou Wengery lepší je bohužel pravda ať se ti to zdá nebo ne.
  7. rfido

    FORTIS K OBLEKU

    Pěkný hodinky ale ty tyrkysový ručky (pokud teda správně koukám) se nemusí hodit ke každý košili a kravatě, tedy pokud chceš být tak nějak sladěnej jako ze škatulky. Vem třeba tyhle...
  8. Pokud nemáš rozpočet vyloženě 3 litry, tak koukni třeba na www.clockcom.cz třeba na Zeppelin 7642-1 za 4028,- a nebo na Zeppelin 7546-1 za 4478,- a budeš mít myslím že fakt pěkný a dobrý hodinky v této cenové hladině.
  9. Nic proti Victorinoxu a jen doufám, že když Victorinox koupil před delším časem Wenger, tak že zachová výrobu Wenger hodinek a nezlikviduje ji tak jako teď likviduje Wenger nože (možná je jen přejmenuje na Victorinox) byť jsou Wengery nože daleko lepší než Victorinoxy a prodejů mají násobek.
  10. rfido

    Quartzky???

    Naprosto přesně, je to 74746. Pokud bys o ně měl zájem, tak spěchej, já koupil jeden z posledních kusů, protože se už docela dlouho nevyrábějí. Kdysi jsem je koupil manželce protože se jí líbily a teď jsem koukal že končí, tak jsem je ještě jednou vzal :-)
  11. Tak pro dědu, tak to jo. Jinak mě přijde, že ty alias pozlacený se snad už nenosí, teda já nikoho neznám - vyjma generace našich dědů kde to je jakási samozřejmost -, ale v kolekcích je jich mraky, tak se asi prodávají. Mě tenhle styl přijde dnes už děsnej asi jako fialový, zelený nebo vínový sako a k tomu kravata s Mickey Mousem :-), ale nikoho tímhle rozhodně urazit nechci, pokud se to někomu líbí, nemám problém :-)
  12. , No, nevím, i když od němců by se dal takový přístup docela i čekat, ale asi bych si to nemaloval :-(, ale fakt je, že dostat tah navíc by bylo super :-)Já mám jedny Steinharty vyhlídnutý, tak jsem teď ve fázi rozhodování.
  13. No, když bych musel jedny tak asi A, ale ani jedny u mě nejsou zdaleka 100%
  14. rfido

    Quartzky???

    Přesně tak, ta vrchní korunka je na 2. časový pásmo a tahle korunka je šroubovací a ta spodní korunka se jen vytahuje.Pokud by tě zajímalo, jak se to přesně nastavuje, tak ti můžu naskenovat manuál - svými slovy bych to asi líp nepopsal :-)
×
×
  • Vytvořit...