Na té fotce je kousek nespressovače. Asi zůstane pro přítulku a rychlou přípravu kávy. Přeci jen tady to chvilku trvá Bordel z toho trochu je, ale časem se to dá eliminovat na minimum.
Todle je uz kavovar vhodny do maleho provozu. Tam je vhodnejsi zapojeni pres filtr primo na rad. Stejne tak odpad.
Ptal jsem se prodejce a posilal mi foto privodu a vyvodu na odpad.
Kurz je jiste fajn, jen si pak uz kafe skoro nikde v cr nedas. Je to stejne jak s jidlem. Cim je tve kucharske umeni lepsi, tim vetsi problem mas vybrat vhodnou restauraci a nenadavat na to co jsi za sve penize dostal.
V názorech na tu Lascalu jsem našel jeden negativní: "jediný negativum je, že po desatym espresu se zacnu trast a zena mi rika, ze mam otravu kofeinem" :eek:
Pokud mluvíš o těch Big Date, tak ty jsou tak výrazné, že se v práci místo jednání řeší co máš na ruce, co je to za značku, a kolik stojí. Opravdu nejsou k přehlédnutí.
Na tahu již tak výrazné nejsou.
Ondra