Přejít na obsah

none

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

none's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji všem za dobré rady. Ty eterny se mi líbí, jen je problém, že nikde v okolí není obchod, kde bych si danou značku mohl vyzkoušet, abych viděl, jak mi sedí. Nechci šlápnout vedle a bohužel jsem tak pracovně zasekaný, že se do Plzně nedostanu. Jsem z druhého konce republiky. Ta Rada jsou krásná a pak se mi ještě líbí ty DS1. Zkusím napsat ještě prodejci těch etern a nějak se domluvit, ale obávám se, že se nikde blízko dlouho nevysktynu
  2. Zdravím hodinářské závisláky, chtěl bych vás poprosit o nějaké tipy, odkazy na oblekové hodinky následující specifikace: max 45 mm, spíše 42automatický strojekelegatní leč mírně extravagatnídýnko může být i otevřenébezčíselný ciferníksafírové sklíčkoNejsem žádný odborník v hodinkách, avšak na forum chodím relativně často. Přesto jsem zatím nic rozumného nenašel, tak mi snad pomůžete vy. PS: líbí se mi třeba i decentní Seiko SDGM003, ale nemohu je nikde kromě ebay najít a chtěl bych si je třeba ošahat. Tak kdyby někdo věděl, kde jsou třeba k dostání. Děkuji všem, kdo poradí.
  3. Díky za rychlou reakci. Tak se na to vyprdnu a koupím to tady.
  4. Čaute, nebudu zybtečně zakládat nový thread a poprosím o Váš názor a radu zde. Změnily se nějak podmínky u dovozních cel a poplatků za dovoz hodinek? Jedná se mi o to, jak vysoké clo bych musel zaplatit při zakoupení hodinek z této aukce http://www.ebay.com/itm/321313846518. Hledal jsem o tomto info na netu a poslední zmínky byly stále o tom, že nad 150 ? se platí 20% DPH a plus jsou tam pak procenta za clo. Může to někdo potvrdit nebo přidat nové info? Díky.
  5. Zdravím, má cenu kupovat hodinky výše zmíněné značky? Jedná se sice o no-name značku hodinek, dle reakcí lidí se však zdá, že na materiálu se úplně nešetřilo a alespoň by tam měl být quartzový strojek Miyota? Má někdo z přítomných zkušenost s touto značkou, popř. viděl nějaké reference na ně? Díky za každý postřeh.
  6. Nechci zakládat zbytečně nové téma tak se zeptám tu. Má někdo zkušenosti s hodinkami Foibos? Dočetl jsem se, že to je noname značka, ale není to taková hrůza, co se týče strojku. Prostě normální quartzky. Má někdo nějaké výtky nebo postřehy? Díky předem za ně.
  7. mrakodrap:Jasně, pokud Vás chápu dobře, máte za to nebo jste se dostal k takovým informacím, že jak to tak bývá, tak si ony známé značky nechávají dělat takový merchandise v Číně za pár šupů a pak to prodávají za ceny jim vlastní. Tzn. že třeb i Armani hodinky, které v určitých případech stojí i hodně přes deset tisíc jsou jen čínské šmejdy s obyčejným quartz strojkem? Díky za osvětu. Mně právě šlo jen o ten módní doplněk avšak s důrazem alespoń na běžnou funkčnost, ne však, že za pár dní upadnou hodinkám ručičky atp. Popř.: vidím z Vašich nevraživějších komentářů, že jste na tyto dotazy alergičtí , takže se zeptám konstruktivně: mohl by mi někdo poradit nějaké jednoduché analogové hodinky, hranaté, s koženým páskem a relativně kvalitním strojkem za cenu přibližně 2-3 tis. korun? Děkuji
  8. Zdravím, rád bych slyšel ohlasy a názory od zdějších odborníků nebo zběhlých v oblasti známých fashion značek hodinek na tohoto Aukro prodejce: http://aukro.cz/shop/15874163_teorie-cz Nedělám si iluze o tom, že by mělo jít o originály, jen by mě zajímal Váš názor na kvalitu oněch padělků popř jiné náhledy. Díky předem za Vaše reakce.
×
×
  • Vytvořit...