Přejít na obsah

newbiee

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

newbiee's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Celkem se mi líbí: CITIZEN PROMASTER ECO-DRIVE. Co říkáte značce Jacques Lemans? http://www.hodinky-damske-panske.cz/1-1618b/a-12169&offset=400&s=1-u/ http://www.hodinky-damske-panske.cz/1-1618c/a-12171&offset=800&s=1-u/ http://www.hodinky-damske-panske.cz/1-1670g/a-27438&offset=800&s=1-u/ http://www.hodinky-damske-panske.cz/1-1670f/a-27437&offset=800&s=1-u/
  2. Tak bych ti řekl, ať si pořídíš nějaký bazarový MacBook. Pokud ti je jedno, že nefunguje např. nabíjení (na kabelu jede): http://pc.bazos.cz/inzerat/20184544/MacBook-Pro-mid-20102011-unibody.php . Ale rozumím, co si tím chtěl říct. Dobře tak jinak: Sháním pěkné hodinky ideálně kolem 3 000 Kč, ale pokud budou fakt dobré, tak i do těch 8 000 Kč (jste mě nalomili ) - Nebudu je nosit neustále (3 dny v týdnu) a nechci se o ně starat, takže by asi ideální bylo napájení přes baterii nebo sluneční články (pokud bych hodinky nenosil, ležely by na stole, kde je přímý svit), ale vůbec nevím, jestli se do hodinek v téhle cenové hladině sl. články vejdou. - Bylo by fajn, kdyby vydržely plavání, resp. "potápění" v bazénu (do 3 metrů), ale není to kritický parametr. - Nemám velkou postavu, takže nechci hodně velké-široké hodinky. Díky!
  3. Bylo by to to samé, kdybych se ptal na fóru o hodinkách Omega. Pokud se ale ptám na fóru o hodinkách obecně (o autech), tzn. jak levných, tak drahých a kterýchkoliv značek, tak v tom nevidím problém. Tohle na to přijde právě jako nejlepší místo, protože se přece nebudeš ptáš na názor ohledně výběru auta někoho, kdo v životě seděl jenom v té Škodě 110. OT: V práci jsme používaly Amila a během 3 let odešly všechny. Většinou se jednalo o "uvaření". Jinak obecně se hodně přehřívají a mají slabé repráky. Porovnání jejich netbooků vypadá např takto: http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/compare/14-37/Eee-PC-1215N-vs-LifeBook-S760 Podívej se hlavně na cenu a s ní konfrontuj všechny parametry. Nicméně teď ty jejich nové řady by už na tom měly být lépe (i cenově).
  4. Díky všem, co dávaly tipy na Casio Edifice a Seika. Podívám se na ně. Budu rád ještě za další typy. Co se týká ostatních příspěvků, tak chci především říct, že: - Nechci, abych vypadal, že "mám na Rolexy". Chci pouze levné hodinky, které nevypadají špatně. To je celé. Těch pěkných jsem ale zatím moc nenašel. - Pokud porovnám ty Curreny např. s doporučovanými http://aukro.cz/star...2838616320.html , tak mi, jakožto hodinkovému laikovi (což jsou také všichni, s kterými jednám), přijdou ty CURRENy na první pohled 100 x lepší (ty Swatchky mají tvar jako dámské, ručičky jsou divné a barvou vypadají jako "z druhé ruky"). Čímž chci znovu říct, že pro můj účel mi je jedno, jestli na hodinkách bude nápis Omega, Chronotech, Rolex nebo Curren, takže se při porovnávání na nápis nedívám. Pouze chci, aby nevypadaly špatně a měly základní funkci (čas) a byly levné. - Porovnávat hodinky jenom na základě nápisu na nich = výrobce, je nesmysl. Viz. 3. otázka "Proč jsou značkové hodinky dražší při stejných parametrech a funkcích jako neznačkové?" zde: http://www.hodinky-d...astejsi-otazky/ Vzhledem ke svému vztahu k hodinkám nemám zapotřebí "krmit" reklamu jejich výrobce. - A teď z druhé strany. Pracuji v IT a když se řekne slovo "notebook", tak si představím pořádný stroj a zároveň je pro mě počítač jistým označením vkusu jeho vlastníka (takže to samé jako u hodinek). Aby ale "počítač" naplňoval podstatu spojení "pořádný stroj", tak rozhodně nemůže patřit do cenové hladiny pod 20 000 Kč (bez DPH) a nemůže být od výrobců jako jsou Acer, MSI, Fujitsu-Siemens a podobné. Nicméně když za mnou přijde kamarádka, že by potřebovala pomoct vybrat notebook na typickou práci (surfování, e-maily, práce s MS Office) a že na něj má 10 000 Kč, tak jí nepošlu někam s tím, že i na tu typickou práci notebook od značek zmíněných výše nestačí, protože se přehřívá, hučí, nevydrží na baterku, nebude moci otevřít v nějakém internetovém prohlížeči více než 20 tabů a má levné plasty, takže už během záruky bude 2x reklamovaný a půl roku po záruce odejde úplně, .. ale podívám se na aktuální nabídku a pomůžu jí vybrat ten dle mého pohledu "nejlepší z nejhorších". Takže některé reakce na tomto fóru opravdu nechápu. - Když si vezmete, že - oproti hodinkám - s tím notebookem pracujete třeba 6 hodin denně, a co všechno na tom notebooku - zase oproti hodinkám - děláte, tak do čeho je podle Vás "důležitější" investovat? 90% notebooků v ČR v osobním vlastnictví (ne firemním) ale bohužel bylo pořízeno za cenu pod 20 000 Kč. Z toho si dokážu odvodit u čeho většina z vás právě sedí. Do nikoho se ale nenavážím! Každý má hold priority jinde.
  5. Ahoj, nikdy jsem hodinky nenosil, protože čas kontroluji na telefonu společně s kalendářem sychnorizovaným s Outlookem, atd.. Teď ale začínám podnikat a tak sháním "módní doplněk", který si vezmu na sebe cca 3x týdně a bude vypadat dobře = udělá dojem na člověka, který nepozná kvalitativní rozdíl mezi Omegami a Casiem a řeší pouze vzhled. Po pročtení zdejšího fóra jsem dospěl k tomu, že pro mě - alespoň zatím - nemá smysl si pořizovat pořádné hodinky, protože bych za ně musel dát minimálně 8000 Kč a to se mi nevyplatí. Většina levnějších hodinek typu Casio bohužel nesplňuje můj požadavek na eleganci, takže jsem se díval po "designových" hodinkách, kde bych si už možná vybral, ale ze zkušeností z tohoto fóra je kvalita otřesná a cenově je to taky někde jinde. Na zkoušku jsem si zatím pořídil dobře vypadající šunty z Číny zn. CURREN. Byly za pár $, vypadají dobře a svůj účel plní (nefunguje jim sice datumovka, ale s tím jsem počítal ) Nicméně mají v sobě asi nejlevnější možný bateriový strojek, který tiká nahlas, což při jednáních ruší. Je možné nechat někde vyměnit strojek za tichý? Na kolik to vyjde? Nebo mi doporučíte jiné - "značkovější", dobře vypadající hodinky (stylově podobě těm CURRENům) za rozumnou cenu? Díky za názory!
×
×
  • Vytvořit...