Přejít na obsah

lostpilot

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

lostpilot's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Sinn Frankfurter Finanzplatzuhren 6000
  2. zdravim, jen takovej rychlej dotaz, treba nekdo bude vedet. Pozna nekdo co to ma pan knize za hodinky? Ja jen tak ciste informativne...trklo me to do oka.. http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&foto1=JB489659_ks2.jpg
  3. lostpilot

    Sinn - kolko nas je

    od minuleho tydne jsem hrdy majitel Sinnu Frankfurter Finanzplatzuhren 6000
  4. Vsem Vam moc dekuji. Hodinky jsou perfektni. Prodavat je urcite nebudu. Dokud budou fungovat - budu je nosit a jine mit nehodlam. Jeste jednou - dekuji.
  5. Tak uz je mam doma Hodinky naprosto dokonale. Vypadaji famozne. Velikost presne takova jakou jsem chtel. Jeste jednou vsem moc dekuji za hodnotne nazory, hlavne uzivateli jmenem "Snow" Dekuji. Zde jiz nejake fotky.
  6. Zdravim vsechny, Poridit si nove hodinky jsem mel v planu uz docela dost dlouhou dobu, nicmene jsem se porad nemohl rozhodnout. Mezi favority patrily Omega, Longines ci jine svycarske hodinky. Nakonec jsem nasel tenhle web a zeptal se zdejsich lidi co by poradili. Viz. ZDE Musim rict, ze temer okamzite me uchvatily hodinky znacky Sinn. Nakonec jsem se pro ne i rozhodnul a poridil jsem si je. Pan Sivek z chronoshopu.cz byl dokonce tak laskav a hodinky mi osobne privezl jelikoz mel ciste nahodou cestu do meho mesta. Moc mu za to dekuji. Zde jiz nejake fotky.
  7. Vsem dekuji za hodnotne prizpevky. Tak jsem se nakonec rozhodl pro Sinn Frankfurter Finanzplatzuhren 6000. Hodinky jsem si objednal na chronoshopu.cz a uz jen cekam na doruceni. V lednu bych je mel mit doma. Ještě jednou - dekuji.
  8. Nadhera. To jsou prekrasne hodinky. Moc diky 'Snow'. Jaksi ve me ale Sinn udelal dojem, takze myslim ze jsem rozhodnut. Jen se dostat do prahy. Ještě par dotazu: 1. Koukam na typ strojku tech Sinnu a je to "ETA Valjoux 7750". Jedna se o kvalitni strojek? Po rychlem google hledani se mi jevi ze je. Nicmene zdejsi lide myslim budou lepe vedet. V krakowe v "Omega" obchode mi rekli k modlu "Seamaster Olympic games 2012" ze se nejedna o original omega strojek nicmene firmou omega kupovany odnekud. Doporucovali mi jiné (presny model uz si nepamatuji) který pry ukryva strojek "made by omega". Mozna je muj dotaz irelevantni - nicmene je zde rozdil? da se mluvit o rozdilu kvality? 2. Stavalo se mi s hodinkama ze jsem s nemá nechtene prastil o futra nebo do zdi (třeba v kancelari když je clovek ve zhonu a nevi co dřív a lita po kanclu tak semtam zkratka muze uderit o futra) - ciste teoreticky - nemel by to byt pro Sinny problém? 3. Trosku odbocim - ciste informativne - české PRIM - kvalita? ci se to vůbec neda rovnat? Dekuji,
  9. Mockrat vsem dekuji za cene rady a tipy. Moc si jich vazim. Priznam se, ze mam dva favority - Omegy a Sinny. S tim, ze asi vic prevazuji ty Sinny. Snow ma pravdu - jsou nadherne. Momentalne bydlim v Krakowe a maj tu obchod s Omegama takze jsem mel moznost zkusit si je na ruce a vypadaji taktéž famozne (zkousel jsem i jakesi speciály pro olympijske hry 2012 v londyne). Nicmene po hodinách cteni se mi jevi jako top volba Sinny. Na obrazcich vypadaji presne jako hodinky dle mého gusta a jak zminil sashator - mely by vydrzet i to sekani drivi coz je v mem pripade dost dulezite jelikož vedu pomerne dost aktivni život a hodne cestuju. Co se rozmeru tyce - Nijak zasadne mi nevadi mensi rozmer. Musí se hlavne nosit pohodlne. Prumer 38,50 mm se mi zda byt rozumny. Snow taktéž zminil internetovy obchod chrono shop kde se daji Sinny zakoupit. Před koupenim bych si je urcite chtěl vyzkoušet na ruce, takze se nejspis stavim do Prahy. Dekuji vsem.
  10. Zdravim všechny, Jelikoz se v hodinkách az tolik nevyznam, rad bych si vyslech názor jinych, jiste zkusenejsich lidi. Mam velmi jednoduche kritéria: 1. shanim hodinky které jsou hlavne spolehlive. Automaty. Mam dost vytizujici praci a jednoduse potřebuji kvalitni hodinky, nejlepe na cely život. 2. Mely by byt spis klasicke/elegantni ale nevadily by ani sportovni. 3. Cena okolo 60 000 Kc, ale muze byt i vice v pripade dobrého kupu Hlavne mi jde o kvalitu. Bezudrzbu (i když je mi samozrejme jasne ze je nutno se o hodinky semtam postarat). Samozrejme vodotesne, a tak abych se nemusel bat když s nemá nechtene nekde prastim. Prosim, poradte. Omegy, Longiness, Breitling, Askania ... ? Opravdu se v tom moc nevyznam... Predem Vam mockrat dekuji za odpovedi.
×
×
  • Vytvořit...