Přejít na obsah

Joska

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Joska

  • Datum narození 7.3.1961

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Joska's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Joska

    Monstra

    1. Kamil 2. Milisák 3. sect 4. Yvaine 5. vojt 6. farářskej 7. instant 8. Vladimír Přecechtěl 9. Quasar007 10. shag 11. lub 12. Radimk 13. flagolo 14. Honza K. 15.Trňák 16. LeClerc 17. Horhe 18. Beladona 19. kibi - mam dvojcata + baby monstra 20. Don2008 21. RC3 - tiez dvojcata 22. David_B (taky black a orange) 23. JohnDoeX 24. milos lacika 25. JDenv 26. Blend 27. niko 28. mmoobbyy 29. xda2 (black&orange) 30. bubaky 31. bolverk 32. Macin 33. miccalek 34. Pietro103 35. Kupa54 36. fotokraken 37. pindero 38. tábor 39. Ruda 40. budo 41. Phenom 42. Gorg 43. Pege1012 44. Joska
  2. Přijdu později, tak kolem 20.00. Snad do té doby neutečete :-)
  3. Nejoblíbenějším koníčkem by bylo střílení do fake, ale brzy by mě zavřeli, protože spousta kolemjdoucích by bylo bez levé ruky! Skype nepoužívám a videa pořád trápím, ale chronomagovo fórum šlape :-)
  4. Toto je moje plocha na Ubuntu - harmonické spojení mých dvou koníčků :-)
  5. Ja bych taky rad prisel, doufam, ze mi to vyjde. Veznu Steinhart Nav B-Uhr II s Unitasem, na porovnani Archimede Pilot, jo a taky Monstra (kdyby jste je nahodou jeste nevideli :-) Tak v kolik?
  6. Z vlastní zkušenosti radím POČKAT! V klidu došetřit a s limitem minimálně 10 kapříků se začít rozhlížet znovu! Uvidíš!
  7. No teda sorry, s leteckou korunkou mi připadají takové echtovnější! Jenže pak se zdají být méně společenským modelem. Pro tyto příležitosti své Archimédy převlékám do "střízlivějšího" řemínku - Di-Modell Kalb Classik a pak bych si trošku přál, aby i ta korunka byla lezce vyměnitelná... ... asi proto nám málokomu stačí jedny hodinky, že :-)
  8. Mě přivedl k hodinkám internet. Já blázen jsem si řekl, že někde přece musí být stránka, kde by mi poradili s koupí nových hodinek, když moje stará Seika (1986) už za těch 22 let potřebovala vyměnit. A našel jsem tohle fórum... Takže už začínám uvažovat o "definitivních hodinkách" :suicide_anim:
  9. Seiko 5 Sports Automatik - pro mé oko už mají skoro nepřijatelné indexy. Ale trochu nerozumím tomu, že Seiko si samo vyrábi kopie svého vlastního modelu. Protože co jinýho ty pětky jsou? Trochu humpoláčtější Monstra!
  10. Teda Hanharty jsou krásný, ale to asi nejsou originální B-uhr. Mě by zajímaly původní hodinky, které stály všem těm Archimedum a Steinhartům modelem. Pokud byste někdo měli fotky, a třeba i chlupatý...
  11. Máte někdo originály z války? A kdyby ještě byly nějaké autentické fotky, to by bylo žůžo!
  12. Já medvídky nedostal!? A to jsem "stálým" zákazníkem :-) Ale při otevírání balíků od Kubsona nemívám na medvídky ani pomašlení, v tu chvíli mám fakt jiné starosti. NO, JO, já vlastně ani ty krabice pořádně neprohlédl, třeba tam budou. Zítra se podívám P. S. Steinhart jde pořád stejně...
  13. Traser používá i mechanické kalibry, jedny mám doma. Super sporty za tu cenu jsou podle mého mínění skvělé, odolné hodinky s úžasnou luminiscencí. Do teď, když se v noci vzbudím, tak je fakt příjemný kouknout na hodinky, na který je pořád nádherně vidět!
  14. Zajímavé hodinky, ale podívej se, prosím, na Velikost fotografií
  15. Vážně by mne zajímalo, v jaké situaci se ti ohnzly stěžejky! Je to pochopitelně jenom tvoje věc, ale já, když vidím, že by hodinky mohly přijít k úhoně, tak je sundám, a pokud tu situaci mohu navíc předvídat, tak si beru levné plastové digitálky, které krom ukazování času mají neocenitelnou vlastnost: Jsou LEHKÉ! Nedovedu si představit, že bych tak malou váhu přinutil ohnout stěžejky... Myslím, že zde zmiňované G-shocky by tvoje požadavky splnily. Sice nenadchnou, ale poslouží :-)
×
×
  • Vytvořit...