Přejít na obsah

sicq

Členové_50
  • Příspěvky

    105
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sicq's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Udělal jsem úplně stejnou chybu jako Maxel, koupil jsem sponu 1154 a zjistil, že na quartzky na tradičním buzna tahu prostě spona s extenzí dát nejde. Mohutně googleno, potvrzeno. Ovšem nevzdal jsem to a díky nedávné akvizici SMP na speedy tahu jsem sponu nakonec využil :). Nicméně, pro konverzi tahu 930 je toho potřeba trochu víc, konkrétně: - 1x spona 117STZ001154 - 2x end links 118st1589 - 2x steel pin 0128st0166 - 4x steel screw 0124ST3307 Takhle to vypadá nachystané... ... pak to chce nějaké to nářadí a půl hodinku času (vpravo jsou vidět vybalené end links)... ... na závěr pár tahů šroubovákem a je to! Veškeré (nebo jakékoliv chybějící) díly se dají sehnat třeba tady: https://www.swisswatchspares.com/ ... ovšem bacha, hezky Vám to při dovozu proclí (vyzkoušeno za Vás!) a člověk se u komunikace s poštou trochu nasere. Stojí to za to? Za mě palec nahoru, v létě i v zimě je to prostě ta trocha pohodlí navíc, která potěší, a vizuálně za mě taky dobrý.
  2. Rychle domluveno, rychle posláno (zabaleno jak na jadernou apokalypsu). Za mě 5*, díky za obchod.
  3. PAM 312 na kazdodenni noseni, Omega PO 8500 na potapeni a vikendovy relax, Zenith El Primero k obleku a par Gecek na sport a huntovani. Cast z toho mam, cast jsem mel, cast nevim kdy a jestli mit budu nebo si to rozmyslim jinak . A pak tedy jeste nutne potrebuji ty nove bile moony se snoopym pro kazdodenni vyloudeni usmevu na tvari... A pak jeste nutne... A jeste... Atd. )
  4. sicq

    Caliber 8500 in PO

    sice už jsem pouhý ex-majitel, ale i tak bych po těch pár měsících spokojeného nošení jednoznačně konstatoval, že PO s 8500 nedělají na ruce skoro nic. o nějakém velkém roztáčení nemůže být vůbec řeč.
  5. uz jsme absolvovali dva male obchudky, v obou pripadech z me strany naprosta spokojenost. rychle, vstricne, vse v poradku.
  6. Vše jak má být . Děkuji za obchod a vřele doporučuji.
  7. Podle mě jsi za hranou toho, kdy má smysl hledat dál na internetu. Tohle už jsou opravdu drobné nuance a budeš dostávat jen samá "opatrná" doporučení. Typově jsou všechny co sem sázíš podobné, požadavky máš tedy asi vcelku ujasněné a styl také, tak si vyraž aspoň některé před-vybrané zkusit a uvidíš. Co tě chytne za srdce ber a doufej, že ti to vydrží .
  8. ... filo... soutez prave skoncila, obavam se...
  9. Prave ted na Strakonicke v Chuchli hraskove zelene VW Scirocco a v nem od pohledu sympatak s cernymi Suby s kyklopem. URCITE nekdo mistni.
  10. za mě palec nahoru. bezva chronomagor a střelec . nejlepší byl dotaz na servírku "sluší mi?" (o tom, jak setřela pamy, radši pomlčet...)
  11. Za mne také palec nahoru, rychlá dohoda, žádné handrkování, prostě příkladný kupující ...
  12. Kdyz se ptas, jestli te to bude stvat, tak uz podvedome zjevne tusis, ze bude
  13. +1 ... uplne totez, POcka nosim z 90% a "ostatni" opravdu jen uplne vyjimecne. Jestli si misto PO dosazujes "moony", tak bych do toho klidne sel a vymenil.
  14. příjemný pokec, pohodový obchod, naprostá spokojenost. vřele doporučuji. díky, sousede!
×
×
  • Vytvořit...