Přejít na obsah

Miguel 25

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Miguel 25's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Koukni na německý amazon na Bryton Rider 420 E, dá se tam koupit pod 2k. Navigace po čáře, kompatibilní s el. řazením, radarem a dalšími senzory. Mám ho asi 3 měsíce a zatím OK.
  2. Já dnes koupil tyhle: https://www.eobuv.cz/trekingova-obuv-aku-rock-dfs-mid-gtx-gore-tex-718-green-051.html Akorát pozor na velikost, mají o půl čísla posunuté číslování.
  3. Greek Corner - Francouzská 31, Praha 2 nebo Milady Horákové 27 P7
  4. Koukni na Opinel 10, 12, 13....
  5. Nezkoušel jsem, namichat Aperol není nic složitého, ale asi hledáš toto: https://www.aperittivo.cz/spritzone-2/spritz-one-key-keg/
  6. Díky za info. Opravdu mě ten rozměr překvapil. Pilotky jsem ještě neměl a všechny potápky, které mám jsou 45 mm a korunku mají zhruba poloviční a ještě utopenou v ochraně.
  7. Za mě Seiko Shogun - titan s diashieldem. Od té doby co je mám, se zbytek točí ve windru. Ty nové maj teď skladem v Koscomu.
  8. Takový systém používal například Zenith na vintažních pilotkách. Z novinek například Torsten Challenger 1 (nebo limitka pro WUS), ale to jsou taky pilotky a nenašel jsem, jakou mají WR. Seiko používá na svých potápkách tlustší stěžejky.
  9. Ahoj všem, většinou, když někam vlezu, tak rovnou slušně pozdravím, ale vzhledem k množství zajímavých informací o hodinkách, jsem toto vlákno objevil až dnes. Díky všem za spoustu utříděných informací a krásných fotek na jednom místě, jejichž studováním trávím v poslední době spoustu volného i pracovního času. PS: varování u mého nicku značí mou chorobnou touhu po dalších a dalších hodinkách, tak doufám, že tady nikoho dalšího nenakazím Michal alias Miguel 25
×
×
  • Vytvořit...