Přejít na obsah

strejc

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

strejc's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. …nekoukejte nalevo, napravo…
  2. Že se vám do toho pletu, ale existuje jednoduché řešení toho nepříjemného zvuku …když ty kabely otočíte - přepojíte do protisměru tak to zvuk zase výrazně uklidní. Ono se o tom moc nemluví, ale jak se ty elektrony tou mědí prodíraj, tak jí (logicky) tak jako učešou, ohladí …na sub-atomární úrovni a výsledkem je právě ten nepříjemně zrychlený a ostrý zvuk. A má to mnohem větší vliv než sklon podlahy, vlastně teda těch kabelových podložek. Nevýhoda je, že pokud jste úplný, hluchý ignoranti a měli to dlouho zapojený jen jedním směrem, může vám na nějakou dobu ten zvuk hodně znervóznit …až jakoby drhnout. Takže doporučuji pravidelně, po pár hodinách hraní všechno prohodit, pro jistotu i zleva doprava. Fajnšmekr pak toto musí provádět v celém řetězci, uvnitř všech komponent přepájet vnitřní rozvody, převinout cívky minimálně jednou měsíčně. Ideální by pak bylo požádat ČEPS, aby totéž aplikoval i před tou pračkou, že jo.
  3. Sem si ale myslel, že už se jako odrážíme ode dna… …a teď to vypadá, že budem rádi, když nám v tom bahně zůstanou jenom boty.
  4. No jestli to navrhujou se stejnou pečlivostí, s jakou posledních pár let dělaj kontrolu kvality…
  5. Tvl. …jakou jim vybrali i pěknou barvu, takovou nahnědlou.
  6. Kozelka …tak ten bude na řadě příště
  7. To mi nejde na rozum, kdo se může tak hrozně bát vlastní ženy?!
  8. Můj děda propagoval takovej mix Luxolu, fermeže a vyjetýho oleje, pěkně v třetinovým poměru. Pěkně se to vsákne, pěkně to vypadá, pěkně to vydrží a moc to nestojí, říkal
  9. Jako, se ti fakt neotevřel padák?!
  10. strejc

    Citizen na ruce...

    Kráchnýsou! Já mám ty nový… Hrozně dlouho sem vybíral nějaký odolný digitálky a vždy se vrátil ve výběru k těmto… Pak sem je vybalil a myslel si, že poprvé v životě budu něco vracet, že sou hrozně malý. Měl sem zrovna na ruce želvy, tak sem si řekl, dej jim šanci do večera a je ze mě asi onewatchtohleto, teď sem se díval a bylo to v polovině dubna …2022, a přísámbů, že sem od tý doby neponosil nic jinýho.
  11. Dávám bolševikovi rok. Maximálně dva…
  12. U nás nosíme domu v pytlích světlo, to je bez rizika…
  13. Teď mám taky radost. Že taková blbina nakonec potěšila i víc lidí. Tím, že vyvolala i hezký vzpomínky.
  14. Druhorozený má teď v oblibě vybírat skladby v autě…je mu pět a půl, takže ťuká do displeje naslepo a dneska se mu před školkou “zadařilo” Echoes od Pink Floyd, tak sem si říkal, jak dlouho to vydrží… a před barákem (asi ve 3/4 skladby) říkal “Tatí nevypínej to, až to doposloucháme” …tak to mě potěšilo ale ještě víc překvapilo.
  15. Přitom jeho “role” v České sodě patřily k tomu nejlepšímu
×
×
  • Vytvořit...