Přejít na obsah

VeGo

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

VeGo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravim, poradi mi nekdo s identifikaci pripadne cenou? Na aukru jsou podobne za 3,8k. Asi prim sport 3 ale nejake detailnejsi oznaceni? Diky moc
  2. Tak jsem je nakonec prodal za 2200kč přes fb marketplace. Jenom tak pro info. Tak snad jsem je neprodal pod cenou. Díky za odpověď
  3. Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Našel jsem po dědovi nějaké hodinky, nějaké ruské značky. Pomohl by mi někdo s identifikací a nejlépe s prodejní cenou? LUCH POLJOT 16 jewels-prasklý řemínek-netikají CHAIKA 17 jewels RUHLA ČAJKA Moc děkuji
  4. Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Našel jsem po dědovi menší sbírku hodinek, PRIM a další ruské značky. Pomohl by mi někdo s identifikací a nejlépe s prodejní cenou? Jedny jsou Berušky a jedny Traktor, asi Moc děkuji
  5. Nikdo mi neodepovedel, co si mysli o tech automatech. Jestli do toho jit? Preferuji automaty pred quartzem.
  6. Aha, tak to mi nahání trochu strach . Ale jde mi o kvalitu strojku u tech automatu.
  7. Ještě jsem narazil na tyto: https://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Almaz-Space-Station/Vostok-Europe-Almaz-Automatic-40136 Radši bych samozřejmě automaty. (příjdou mi honosnější ) Má někdo nějaké informace o kvalitě?
  8. Barva není úplně podstatná. Spíš se mi líbí ten design. Samozřejmě radši bych hodinky s mechanickým strojkem nebo automaty.
  9. Ahoj, po skoro deseti letech, kdy nosim neustale Burany, jsem se rozhodl o zmenu. Sel jsem okolo obchodu s hodinkama a libily by se mi nejake na takovyto zpusob - https://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Almaz-Space-Station/Vostok-Europe-Almaz-Chrono-40236. Zase na druhou stranu, vzdycky jsem povazoval za nesmysl dat takove penize za hodinky s quartz. Jinak, jaky mate tedy nazor na Vostok a jejich hodinky. Popripade ekvivalent? Cena by mela byt do 10 000 KČ a libi se mi robustni hodinky prave jako ty v odkazu. Diky za rady.
  10. Problem je v tom, ze mam hodne, hodne, hodne nizkej cenovej strop . To je do okolo 2000 Kc, vim ze nemuzu ocekavat zazraky, ale napr. o tech amphibiich sem cetl, ze se nejsou spatne... plus jsem jeste nekde videl nejake Sekia Military Automatic - http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Military-Automatic-mens-watch-SNK803-SNK803K2-SNK803K-/200882832442?pt=Wristwatches&hash=item2ec58cc43a a http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Sports-Mens-Automatic-Watch-SNZG13K1-SNZG13-SNZG13K-/190784594296?pt=AU_Watches&hash=item2c6ba5e178 , nejsou designove spatny. Jinak kdyz nic z toho tak tyhle http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky/komandirskie-natahovaci-automatic--vodotesne--amfibia-/produkt/60059_14005. Ale nejradsi orienty no.. mam k ty znacce takovej citovej vztah a libi se mi jejich logo . Jinak, jak je to se zarukou, kdyz jsou kupovany v zahranici?
  11. Kdyz ty maka objednam tady - http://www.amazon.com/Orient-CEM65001B-Black-Automatic-Watch/dp/B001EWEQ3A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358095750&sr=8-1&keywords=orient+mako tak je posta zadarmo a plati se clo+dph? Kolik by to vyslo celkem? Omluvte me, nikdy jsem nic z ciziny neobjednaval. Plati se asi predem, ze? A ta cena 111 dolacu je stala, nebo to je nejaka omezena akce? Mel jsem v planu koupit Vostoky Amphibie za 1400 Kc, ale kdyz jsem nasel tedkon Orienty ktery by me vysli na 2300kc tak si myslim, ze se to vyplati vic.
  12. Co je spatneho na tahu? Kdybych si je koupil, tak ho urcite nechci menit (stal by vic jak hodinky ) i kdyz tak koukam, tak v tom russianarmyshopu maji amphibie jenom na tahu, takze je to asi jasny. A co ta cerna barva ciferniku, nevysisla? A jeste, vysvetli mi nekdo prosim co znamenaji ty cerveny tecky na ty lunete? Uz jsem to videl na vice potapecskych hodinkach ale nikdy jsem nepochopil na co to je . Ale asi pujdu do toho modryho ciferniku, prijde mi, ze je na nem lepe videt.
  13. Koukam po Amfibiich, protoze za tu cenu, kdyz si vyberete nejakej peknej kousek tak nemusi byt vubec spatny - navic dnes zde http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky/komandirskie-natahovaci-automatic--vodotesne--amfibia-/_produktu=48 pridali spoustu hodinek a zda se mi ze jde opravdu z ceho vybirat. Mate nekdo nejaky? Hlavne jeste nevim jakej tvar pouzdra zvolit - mate nekdo zkusenost? A nekde jsem cetl ze bledne barva ciferniku - premyslim o modre barve ( Varianta 1 , Varianta 2, Varianta 3 ), ale bojim se aby prave neztratila barvu. A nebo jeste s cernym cifernikem: Klik Prozatimni favorit , ty mi pripadaji takovy vic elegantni a zaroven sportovni. Ktere se nejvic libi vam? Piste nazory, dojmy a tak. Budu rad.
  14. A co http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky/komandirskie-natahovaci_367/produkt/641655 nebo http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky/komandirskie-natahovaci-automatic--vodotesne--amfibia-/produkt/60433 ? Nejsou zrovna nadherny, ale kdyby slouzili, tak co ne? Fakt to pouziva ruska armada? Je to spolehlive? Za 1200 Kc tomu moc neverim no..
  15. Zdravim, premyslim o koupi hodinek na denni noseni, ale bohuzel je nedostatek financi. Jake byste mi doporucili nejlevnejsi automaty, fakt nejlevnejsi, myslim tim od 1000-4000 Kč max. Koukal jsem ze se daji koupit i rusky hodinky za libovou cenu - http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky tahle cenova kategorie by byla nejlepsi. Cinu a Seiko nechci. Premyslel jsem o Orientech, otec ma jedny pres 20 let, denni noseni, nikdy s nima nic nebylo, nikdy nebyly v servisu az doted, ted jsou kazdou chvili u hodinare. No nicmene nemate nekdo ty rusky hodinky? Potreboval bych rict jestli jdou nosit denne, jaky je zpracovani a tak. PS: Prosim, nepiste sem ze si mam pockat az budu mit vic penez a priplatit si. Radsi si koupim 2x levny, protoze bych se o ty drahy porad bal .
×
×
  • Vytvořit...