Přejít na obsah

Nice.j

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Nice.j

  • Datum narození 18.1.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Nice.j's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Fotil jsem něco do recenze a tady je pár fotek
  2. Nevím zda bych založením nového tématu neporušil nějaké podmínky, zde je soutěž o originální kšiltovku Breitling http://www.mensmagazine.cz/clanek/soutez-o-originalni-ksiltovku-breitling
  3. quartz, ale cim se to napaji netusim asi 9W baterka :-)) ale behat po kanclu by byla pecka
  4. Breitling oslavuje 10 let spolupráce s Bentley a na výsledek se můžete podívat přímo zde.
  5. Tikal: ale Montecristo jsou made in cuba, jen zkrátka vzhledem k tomu, jaká je vzdálenost mezi čr a dominikánou a mezi kubou a dominikánou, tak cenově se dostaneš na jinou hranici. Nebo jak to myslíš?
  6. Teď jsem si z Dominikanské republiky dovezl krabici Motecristo. Cena za 25 kusů tam i s kolkem a všema náležitostma byla 120$, cena u nás v prodejnách je od 6500Kč nahoru. Takže pokud máte někoho kdo jede do Karibiku, rozhodně se vyplatí, dovést můžete 100 kusů na osobu.
  7. People: na to mě asi moc neužije :-) pokud budou jak oze si myslím že ano, tak to bude spíš styl Nike+ sportband než klasické hodinky. Ty si na ně brousíš zuby?
  8. Tak jsme tomu propadl naplno a už jsem i stihl napsat recenzi na aplikaci Watches, která dokáže vaši reálnou sbírku hodinek přenést do virtuální podoby. Recenze Watches - přeneste svoji sbírku hodinek do digitální podoby.
  9. Ahoj napsal jsem recenzi na poměrně zajímavou aplikaci Watches, určenou pro všechny příznivce iPadu a zároveň také hodinek. Zkuste se na to pdívat a napište své oblíbené aplikace související s hodinkami :-) Recenze Watches - přeneste svoji sbírku hodinek do digitální podoby.
  10. Frantik: jasne to mas pravdu zep okud mas pojisteni tak to plati pojistovna a asi jsem to nestastne napsal. Myslene je to tak, ze v ramci ceny hodinek nemas zachranou akci, ale je nutne aby si ji bud uhradil pojistenim nebo zaplatil, tak jako jsou kazdou zimu kauzy ze se na nasich horach zrani nejaky cizinec co nemel pojisteni a musi zachranu uhradit a je jedno zda ho nasli diky mobilu nebo diky hodinkam. Mnoho lidi si totiz mysli ze jakmile si Emergency koupi, tak je v jejich cene zahrnuta i zachranna mise, to vsak neni pravda. Ale je jedno zda tu akci zaplati nasledne pojistovna, je zdarma v ramci sluzeb nejakeho statu a nebo zda ji uhradis sam.
  11. Trošku jsme se o ně zajímal a zjištoval přímo u prodejce co a jak. Jakýkoli zásah hradí zákazník a je jedno zda je oprávněný nebo neoprávněný. Samozřejmě u neoprávněného vstupují do hry další sankce, které již výše uvedl Petr_P. U opravněného zásahu, je v podstatě jedno co se děje ale musí být prokázáno, že hodinky byly jediným způsobem jak kontaktovat pomoc. Pokud tedy máte v ruce funkční mobil, jste v dosahu sítě a znáte svoji polohu, těžko si obhájíte použití hodinek. I v případě kdy jste však využili hodinky oprávněně, je nutné uhradit náklady na záchranu. To jsou smluvní podmínky které podepisuje kupující u Emergency 2.
  12. Díval jsem se poslední dobou po nějakých předmětech Breitling a objevil jsme tuto stránku. Modle má 40cm, je ručně barvený a vyroben z masivního dřeva s tím, že cena je 2700Kč + 600 poštovné z Francie. Třeba se někomu zalíbí, kdyby někdo chtěl objednávat (jsou různé modely Breitling plane), tak dejte vědět, můžeme se podělit o poštu. http://www.replicart-wood.com/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=breitling&submit_search=Search
×
×
  • Vytvořit...