Přejít na obsah

luidis

Členové_50
  • Příspěvky

    663
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    MS kraj

Návštěvy profilu

8 232 zobrazení profilu

luidis's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. UPS jsou fajn. Nezavolají, jenom pošlou maila, že doručení bude ke konci dne. Frajer přijel ve dvě a nikdo doma, samo. Tak tam nechal lístek a zajeď si do vedlejšího města. Tak se ptám, proč balík dává 6 km od mého města, když to má 700 m do UPS pointu u mě. Prý má dle smlouvy možnost hodit to na point ve vzdálenosti 10 km od místa bydliště. Díky no...
  2. Tohle duální Viofo mám už rok, doteď bez problémů. Velmi dobrý obraz při špatném světle a ve tmě, ve srovnání s konkurencí za stejnou cenu.
  3. Já našim skládal celý obývák z Polska. Doteď na to vzpomínám, akorát teď už se tomu směju.
  4. Je to funglovka obchvat, rychlostka. Dělají teď ty připojováky celkem široké, vlezl jsem se vedle něho.
  5. Slovenský kamion se mi objevil před nosem na sjezdu na rychlostku. Sjezd je do celkem prudké zatáčky, moc tam není vidět. Frajer sjel špatně (o jednu odbočku dříve), nejel by na Slovensko, ale zpátky západně. Nechtělo se mu jet na další sjezd (asi 2 km), kde to může otočit a tak to prostě couval zpátky. V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Co se těm lidem honí v hlavě? Jakože teď si zacouvám a třeba nikoho nezabiju? V životě jsem tak v autě netroubil.
  6. Netflix, no. Oni mají některé dokumenty fajn, jen je třeba je filtrovat...
  7. Je to v článku jasně popsáno. Nelegálně držená brokovnice, dvakrát z ní vystřelil. Jednou trefil chlapa do nohy, podruhé někam střelil a odražené broky zasáhly další osobu. 1,5 promile v krvi, sebrala ho zásahovka. Ano, neznáme pozadí, ale pěkně se to určitě nečte.
  8. Ehm, ve tmě, v lese, s dítětem. Já nevím no... Já třeba mám ve tmě, v lese, bez dítěte čelovku. Bez ní si většinou nabiju hubu nebo propíchnu oko. Ve tmě. V lese.
  9. Jdete na to zbytečně zostra. Mladí kluci, méně zkušeností a kurevsky špatné počasí. Jeden evidentně otužilec, nevyšlo to. Jenom pro ně zajeli, v podstatě nulové náklady. Kdo nic nedělá, nic nezkazí a taky mu roste pupek.
  10. Je to v podstatě postpubertální vypatlaná hokejka, co od něho chcete? Tady se prostě jede pragmatismus, byť je z toho na blití. Vůbec nechápu ten kolotoč totální nenávisti, zevšeobecňování a ukázku zažitých klišé, které jste tady rozjeli. To jako čekáte, že nějaká kopačka nebo hokejka jsou chodicí jednotky ctnosti? Co Švýcarsko, jejich postoj od počátku konfliktu je pro vás ok, když tu upalujete třiadvacetiletého blbštajna?
  11. Armytek dělá celkem děla. Máš to všechno v jednom těle. Už dělají i 4000 lm. Jinak dost silně pochybuju, že ti taková darda bude svítit déle než minutu, to nemůžeš uchladit. Teda pokud nelovíš v arktidě.
×
×
  • Vytvořit...