Přejít na obsah

Jurda111

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Jurda111

  • Datum narození 20.6.1985

Contact Methods

  • ICQ
    486291820

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko, Omega, Steinhart.

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jurda111's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jurda111

    SEIKO 5

    Moje první 5tky... mám radost jako vopice
  2. Jak se projevuje rozcházení výškoměru?
  3. Jasná reklamace. Pokud by mi to dělaly taky už by se to projevilo.. Zvládnou jakékoli teplotní a vlhkostní přesuny bez mlžení...
  4. Mám Timex field shock a hlasitost tikání je zhruba jako u nástěnných hodin...
  5. Radku124. Já dvakrát reklamoval model P6600 a potřetí už se mi nechtělo...taky podřadný low-end model za mizerných 10tis.?
  6. Walte, to je u Traseru normálka, já měl dvoje...kvalita srovnatelná s hodinkama z aliexpresu (nechci urazit čínskou produkci, protože těm asi baterka v záruce nedojde....jo poteče do nich asi stejně).... ožel tritium a kup si g-shocky, budeš mít opravdické hodinky co něco vydrží...
  7. Já měl dvoje trasery. První p6600 elite red mineralní sklo. Hned po rozbalení jsem si všiml křivé vteřinové ručičky. S tím jsem se nesmířil a šly na reklamaci. Ručička zhruba po měsíci vyměněna. (to jsem měl ještě plnou důvěru ke značce) Pak šly pár měsíců než se zastavily kvůli slabé baterii.(zrovna když jsem je fakt potřeboval v terénu, zastoupily je primky) Obratem vyměněna. Šly docela přesně (2vt/měsíc), samozřejmě vteřinovka skákala mezi indexy a zacvakávání korunky byl boj abych si nepřeřídil čas... Pak jsem si řekl, že si vyměním sklíčko za safírové a při té příležitosti i tritiové trubičky za zelené. Když mi přišly, měl jsem velkou radost (asi 5 minut) jak krásně ta zelená oproti slabé červené svítí. Pak jsem si všiml, že je z boku na minutové ručičce oprýskaná ta bílá barva. No a to už jsem neměl sílu řešit tak jsem je prodal. Pak jsem si koupil ještě jednou Trasery officer pro...za tři dny jsem měl poškrábané PVD... jsem to nešika..o desku ve smrkové skříni... Tak jsem si koupil ještě jedno pouzdro a nechal vyměnit a šly opět do světa... Staré pouzdro mám doma a zkoušel jsem co PVD vydrží...stačí trochu ťuknout o dřevo a je tam rýha... Mám doma ještě wengery již 10 let a PVD je naprosto bez otěru.. Tak jsem si koupil gshocky gwg-1000 a ty už se nesypou...ale tritium mě mrzí.
  8. Nastavil jsem barometr podle hodnoty ze samsung galaxy s4 a od té doby se hodnoty z telefonu a hodinek shodují...
  9. já čekal na B-UHR 47 Handzug 7 týdnů! Držím palce, abys tak netrpěl.
  10. zdar, myslím, že to dojde to co vidíš na německých stránkách. Jenom nevím kde vidíš ten skorodiamant na 47?
  11. Nav B-UHR 47 + 8 sek za 24 hod. - nic moc
  12. Jasné! jak se něco hne střílím...
  13. Možná proto, že jich objednali dvacet a mezi něma jsou ty co nejsou skladem. Na německých stránkách je uvedeno, že některé modely budou koncem února a některé začátkem března. Tak třeba němci čekají až bude objednávka kompletní a pak to půjde jedním balíkem. Jiné vysvětlení mne nenapadá.
×
×
  • Vytvořit...