Přejít na obsah

LED

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

LED's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Chlápek přišel do koloniálu a chtěl dvě plechovky krmení pro psa. "Máte psa, pane?" ptá se prodavač. "Jasně, že mám!" "Promiňte, pane, ale podle nové vyhlašky budete muset dokázat, máte psa,než vám prodám psí žrádlo." Chlápek s frustrovaným výrazem ve tváři zmizel a o půl hodiny později se objevil znovu a na vodítku táhl svého psa: "Tady je!" "Děkuji mnohokrát, tady máte ty dvě plechovky." O pár dní později ten samý chlápek znovu přijde a chce dvě plechovky krmení pro kočky. "A máte kočku, pane?" "Jasně, že mám!" "Promiňte, ale musíte mi ji ukázat, než vám pro ni prodám krmení." Chlápek vyběhne z krámu a za chvíli je zpátky a před prodavačem za ocas zvedne kočku. "Děkuji vám, zde je vaše krmení." Další den se chlápek opět objeví v krámě a postaví před prodavače krabici od bot s malou dírou ve víku. Prodavač se ptá: "Dobrý den, co pro vás mohu udělat?!" "Strčte prst do té díry." "Promiňte?" "Udělejte, co říkám!" Tak prodavač opatrně strčil prst dírou do krabice. "Teď ho vyndejte a řekněte mi, jako co to vypadá!" Prodavač vytáhl prst a znechuceně si jej prohlédl: "Uf, vypadá to jako ho*no..." " Taky že je! Vzal bych si dvě roličky toaletního papíru."
  2. Utíká Roubíček ze Sovětského svazu a na hranicích mu celníci najdou v kufru bustu Lenina. "Co to je?" ptají se Roubíčka. "To se ptají špatně," povídá Roubícek, "měli by se spíš zeptat: kdo to je? - To je Lenin! Zachránce proletariátu celého světa, zakladatel mé milované vlasti, Sovětského svazu, génius, který naplnil Marxovy myšlenky..." "Dobře, můžete jít," říkají celníci. Na izraelské hranici celníci u Roubíčka v kufru znovu najdou Leninovu bustu a ptají se ho: "Co to je?" "To se ptají špatně," povídá Roubíček," měli by se spíš zeptat: kdo to je? - To je Lenin! Ten šílenec, co přivedl polovinu světa do chudoby, největší zločinec dvacátého století, nastrčená figurka, která aby pomohla Němčourům..." "Dobře, můžete jít," říkají celníci. Roubíček přijede ke svým příbuzným, když si vybaluje věci, jeho synovec si všimne Leninovy busty a ptá se Roubíčka: "Strýčku, kdo to je?" "Ale to se ptáš špatně, synovče, měl by ses spíš zeptat: co to je? To je totiž pět kilo zlata!"
  3. Karkulka jede na kole k babičce a veze košíček s jídlem.Cestou ji ale přepadne vlk,rozšlape jí košíček a rozbije kolo.Karkulka povídá:,,Ten košík mi nevadí, ale to kolo mi hezky svaříš nebo na tebe pošlu myslivce!" Vlk se lekne a kolo svaří.Druhy den de to opakuje a třetí taky.Karkulka jede tedy čtvrtý den jinudy a vlkovi nezbyde nic jiného než to vzít k babičce zkratkou. Babičku na fleku sežere, lehne si do postele a čeká.Když dorazí Karkulka, nemůže z babičky spustit oči a povídá :,,Babi proč máš tak červený oči?" A vlk na to:,,To mám z toho věčnýho svařování ty káčo!"
  4. instant: A co to je ak nie VIP? Je to státník, takže to vlastně VIP je, ale já bych ho mezi VIP moc neřadil.
  5. Není to VIP, ale - Chavez......a?
  6. Jak píše instant, byl to zakladatel Chevroletu a závodník (1878 - 1941). Původem Švýcar, v roce 1900 emigorval do Kanady. V roce 1911 založil Chevrolet, který prodal a ten se během roku 1917 začlenil do General Motors. Pak s bratry Gastonem a Arthurem založil Frontenac Motor Corporation, která mimo jiné dodávala závodní díly pro Fordy. Po krachu na burze přenechal Frontenac Arthurovi, vrátil se k Chevroletu, ale už jen jako mechanik a nakonec zemřel v chudobě.
  7. Louis Chevrolet zybtek zde: http://www.racewatch...-Chevrolet.html zdroj: http://www.racewatches.com edit: úprava obrázku
  8. Zdravím všechny chronomagory a chronomagorky, registruji se až teď, ale o hodinky se zajímám od února 2009. K tomuto zájmu jsem se dostal přes repliku (ano, fuj!) Dayton, které jsem dostal darem od známé. Momentálně ujíždím na vintážní vlně s dědovýma Primkama a do budoucnosti pokukuju po nějakých Seikách. K mým dalším zájmům patří ameriky, ostatní starší auto a moto, oldies music a filmy (hlavně ze 70 let). Na fóru budu občas přispívat pod nickem LED.
×
×
  • Vytvořit...