Přejít na obsah

Strocek

Členové_50
  • Příspěvky

    3 021
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Beroun

Návštěvy profilu

6 619 zobrazení profilu

Strocek's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Díky za postřehy. Mám na to do konce roku čas, tak to zkusím oběhnout a určitě něco vyberu, pak se pochlubím.
  2. Jasný. Já to čekal, a nemám problém si přečíst i jiný doporučení, ale už sem tady ňákej pátek a už musim bejt zocelenej a nepodlehnout .
  3. Kuci tu uniformu sem nechal dvakrát přešívat aby to bylo bez chybičky, takže bych potřeboval k tomu odpovídající boty. Já osobně bych neměl problém s těma praboskama a ve finále by to asi nikomu nevadilo, když bys tam šel zakalit s dědkama, ale troubim tam a lidi na tebe čuměj a víš jak to je, když už nic, tak aspoň dobře vypadat . Ty geoxy jsou pěkný, asi bych volil bez toho přepažení (nebo jak se to jmenuje) tý špičky, ale něco takovýho vyberu.
  4. Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty . Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl, když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos . Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Každopádně díky za postřehy.
  5. Jako proč né. Brachá mě teď nasměroval do Daichmana, že tam koupil co se mu líbilo i když věděl že to za rok asi vyhodí, ale s tim do toho jde, takže se klidně mrknu i v levnejch kouskách. Já jsem v tomle úplnej laik páč kvádra nenosim, tak si nechám poradit vod vostřílenejch matadorů. Jo přesně něco takovýho, ale potřebu to vidět a vyzkoušet. Na slepejše z netu to nechci vobjednávat.
  6. Na nohou černý Superstáry, ale potřebuju kuci poradit. Potřebuju nějaké černé jednoduché univerzální polobotky k obleku, které vyvětrám max 10x za rok, takže to můžou bejt i lepeňáky. Byl jsem se podívat v OC Chodově u Bati a nic mě tam dizajnem nenadchlo. Když jsem šel domu, tak jsem přes vitrínu viděl u BOSSe pěkný jednoduchý polobotky, ale cenovka byla trochu větší 4-5k. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by jste mě někdo nenasměroval kam se zajít podívat. Cena do 3 litrů, ale jestli má smysl si přihodit, tak bych zvážil víc, ale zase když to vezmu párkrát... Díky
  7. Prodám kávovar Rancilio Silvia, který už mi nějaký ten pátek leží v garáži, protože manželka chtěla automatickej kávovar a dva kávovary nemaj smysl. Chtěl jsem si ho nechat na možná někdy, ale musim udělat pořádek v garáži. Prodávám včetně mlýnku Rocky a příslušenství Mám ho už dlouho a nevypadá jako funglofka to dá rozum. Udělal hodně kafí, ale je nesmrtelnej a ještě hodně kafí udělá. - Kávovar Rancilio Silvia - Mlýnek Rocky - Plochý tampér, který jsem si nechval vytočit na soustruhu z antikora - 1 origo páka s výstupy na 2 espressa + výstup na 1 espresso - 1 origo páka bezedná na misku pro trojté espresso - 1 miska na jedno espreso - 1 miska na dvojitý espresso - 1 miska na trojitý espreso - nerez konvička na mléko - teploměr na mléko (pěnu) - gumová záslepka do páky na čištění (není na foto) - čištění puly cafe Cena 14000,- Osobní předání Beroun – Praha SZ
  8. Věřim, že budou taky dobrý, ale tyhle už mám vyzkoušený a sem s nima spokojenej a mám jich docela zásobičku, krom toho předpokládám, že jsou o dost levnější než Iron Heart. Já sem nakupoval nějaký šampionky i tady doma a ta kvalita se nedá srovnávat. Mimochodem dneska jdu nechat zkusit zašít to logo u dvou kousků, tak uvidíme
  9. Tak jsem pořídil menšího bráchu a spokojenost, navíc byl ve slevě, né že bych to bral kvůli tomu, ale potěší to .
  10. protože neumím šít . Možná by to byla alternativa, ale nevim kdo jak by to dokázal a jak by to vypadlo i když teda o vzhled nějak extra nejde, ale taky nechceš aby to byla nějaká divočina. To lepidlo mi přijde nejlepší.
  11. Potřebuju zpátky nalepit logo na mikinu. Nejde o to, že bych musel mít to logo na tý mikině, ale když ho urvu, tak to dopadne jako rukáv vedle a vypadá to jako kdyby sis tam utíral nudli a to starý lepidlo nejde ničím odstranit, tak sem si říkal, že bude lepší to tam zkusit nalepit. Těchhle mikin Champion mám asi 10 (s kapucou, bez kapuci, na zip atd.) jsou z USA a do teď jsem nenarazil na lepší mikiny a že jsem toho měl. Tahám je už několik let a až na to odlepený logo vypadaj pořád dobře a nechce se mi kvůli takovýhle kravině kupovat nový. Koupil jsem si Ceys na textil, tak snad to pude. Lepidla Ceys mám obecně rád, docela fungujou, tak snad bude i tady.
  12. Chtěl jsem taky komplet chronomag uniformu, tak jsem šel vomrknout Bábe bundy do Karlína a nebylo mi to. Maj prostě divný střihy, co model to jinej střih (pochopitelně), ale i jinak velikosti než bys čekal. A to jsem tam šel, že si jako nějakou vodnesu a za ty prachy jsem si pak říkal, že nebudu přistupovat na kompromisy. Nemám problém dát za to ty kačky, ale musí to sedět. Možná když bych vyzkoušel všechny možný modely a nakombinoval třeba slim ve větších velikost nebo tak něco, tak třeba by sis vybral, ale tolik toho tam neměli a klasiky jako Bedalka aj. mi neseděla velká nebo malá nic mezi tim. Takže v tomhle mám ještě restík
  13. No ták . Tak od stejnýho výrobce i stejnou nabíječku, určenou pro tyhle baterky. V tom počtu to budeme mít podobný, jiný taky už nekupuju.
  14. Koupil jsem si kdysi nějakou drahou a echt kvalitní a ta byla tak složitá v nastavení (různé možnosti dobíjecích proudů atd...), že mi snad někde leží zahrabaná v garáži a koupil si blbuvzdornou Panasonic BQ-CC55. Používám k ní nabíjecí baterie Panasonic Eneloop. Používám několik let a naprostá spokojenost. Vložíš svítí červená až bude svítit zelená, seš připravenej, že to brzy zhasne a až to zhasne máš nabito. Jak pro AA tak pro AAA. Za mě maximální spokojenost. Už sou teda novější řady, ale obsluha je stejná.
×
×
  • Vytvořit...