Přejít na obsah

vojtano

Členové_50
  • Příspěvky

    112
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Přerov

vojtano's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Sinn 1800 Damaszener - limitka 100 ks Je to povedeny kousek a rad jsem si je vyzkousel.
  2. Hodinky jsem převzal od Mariho a zítra je vezmu na výlet do Londýna. První dojmy jsou zatím pozitivní a hodně mi vyhovuje rezerva nátahu.
  3. Se zpožděním přidávám shrnutí našeho krátkého listopadového soužití. Na seznamu zájemců jsem měl číslo 8 a tak se Davosy u mě v Přerově objevily zhruba po dvou měsících od jejich startu. Jsem rád, že se to potkalo se služební cestou, díky které jsem jim mohl dopřát i trochu toho cestovatelského vzrušení. Společně jsme absolvovali trasu Přerov - Vídeň - Düsseldorf - Eindhoven a zpět, což, i když to nebyla dlouhá cesta, znamená, že se alespoň krátce pohybovali na území čtyř států. Celkový dojem z hodinek je dobrý i přes nedostatky zmíněné v předcházejících recenzích (luneta, korunka, lumi) a těšil jsem se na to, že po delší době znovu vyzkouším quartz, který jsem několik posledních let neměl - svoje quartz hodinky jsem pustil zhruba půl roku po registraci na tomto fóru. Pravdou je, že těch Certin doteď lituji a jejich prodej považuji, mírně řečeno, za ukvapený, ale to jen tak na okraj. Program cesty byl nadupaný a brzy jsem došel překvapivě k závěru, že jsem rád, že se o hodinky nemusím starat a ručičky jsou vždy tam, kde mají být. Na ruce byly Davosy velmi příjemné, jen, co se týká velikosti, jsem si říkal, že milimetr dva navíc by jim prospěl. Za vynikající počin považuji řemen, který k nim prostě sedí a na nošení je velmi příjemný - kombinaci diver hodinek a koženého řemenu nehodnotím, ale kdybych se s nimi potápěl, tak by mi to přišlo divné. Ciferník je přehledný, zjištění aktuálního času je velmi jednoduché a celkové zpracování odpovídá výkonnostní třídě, ve které se tyto časomíry pohybují. Děkuji za možnost je vyzkoušet a přidávám pár fotek z cesty.
  4. Tyden rychle ubehnul a ja dnes odeslal hodinky dalsimu v poradi (Ricchie). Doufam, ze v poradku dorazi a me se nasledujicich dnech podari pripravit report z naseho kratkeho souziti.
  5. Pridavam se k pozitivnim komentarum a Rybize mohu doporucit jako naprosto spolehliveho prodejce. Bylo mi potesenim.
  6. Dnes jsem mel moznost vyzkouset tuto novinku. Celkem vyrobeno 50 kousku, bile zlato a uvnitr nemecky strojek UWD. Cenovka je "prijemnych" 14,5k euro ... Cca 10 ks teto letosni novinky jiz ma sveho majitele ... lucky guys na ruce byly perfektni.
  7. Taky bych je bral na ruce sedeli perfektne.
  8. Dnes v Norimberku na veletrhu jsem stihnul krátkou zastávku u Sinn. Snad se mi zítra podaří vyzkoušet ještě něco dalšího, výběr byl obrovský
×
×
  • Vytvořit...