Přejít na obsah

Venca80

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    STEINHART

Venca80's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Někdo zkušenosti s https://pattini.eu? Nebo poradíte kde jinde bych mohl kouknout po širokých řemínkách? Něco v tomto stylu:
  2. Ahoj. Trochu oživím vlákno jestli mohu... Rozhlížím se po nějakých hodinkách a tyto mne zaujaly. Nakoukl jsem na ebay a skutečně tam jsou velmi levně u jednoho prodejce ze Singapuru - 2800,-CZK (102?), kdežto tady se prodávají průměrně za 4500,- (nejlevněji za 3900,-). Rád bych se zeptal, jak jste (byl) s hodinkama spokojený. A jestli se člověk má obávat nákupu z takto relativně levného zdroje, nebo ten risk za to stojí...
  3. Čekal jsem tyto odpovědi a se všemi se ztotožňuji respektive je samozřejmě chápu... cody: Přesně tak, já ani nikdo z rodiny co mě pověřili se o hodinky ve své podstatě nezajímáme, proto si také nechávám zde poradit... Pravda je taková, že se jedná o nepříliš movité lidi z vesnice a navíc to nebude dárek přímo od rodiny... Ještě je zkusím usměrňit, že to je opravdu hloupost takovéto "kolotočářské" hodinky s obrázkem... People: Díky za tip, vypadají dobře, ale spíše by to chtělo asi ručičkové "obyčejnější" (čtěte jednoduší)... flivver: Tak ty vypadají super, i když stále dost "technické", tak je to zatím můj favorit, díky za super tip! Díky předem za další tipy a podobné typy! :-) Všem ještě jednou díky!
  4. Ahoj. Byl jsem pověřen sehnat a koupit nějaké hodinky s mysliveckou tématikou, pro myslivce (tělem i duší), k 50. narozenimám. Je myšleno nové, s tématikou myslivosti a samozřejmě náramkové... Osobně bych volil nějaké bez těch kýčovitých obrázků zvěře, ale úkol zní jasně a já s ním nic nenadělám... Na internetu jsem narazil pouze na hodinky Greiner. Nevíte o nějakých dalších/jiných? Případně pokud jsou jen tyto na trhu, je možné je alespoň trochu schválit, nebo je to takový šunt, že by to opravdu nemělo cenu? Jinak finančně je bohužel třeba se pohybovat kolem těch 2500,- max do 3000,-. Dík za případné rady.
×
×
  • Vytvořit...