Přejít na obsah

Beet

Členové_50
  • Příspěvky

    2 228
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    SEIKO, GARMIN

Návštěvy profilu

4 761 zobrazení profilu

Beet's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Já uvazuju, ze bych utekl od CEZu do spotu. Mam sice fix do konce roku, ale pri soucasnych cenach na spotu i pri zapocitani pokuty pro CEZ jsem nekde na -8k za rok. Na druhou stranu ted uz bude leto a na podzim, kdo vi co bude. Nekde jsem cetl nejakou analyzu, ze letos ceny s klesajici tendenci, ale 2025 se ocekava nejaky narust, protoze od 1.1.25 nejaje zmeny v legislative s povolenkama. Pak by davalo asi snysl udelat nejaky fix na podzim.
  2. Co se myslí tím "nový vklad"? Ono nestačí když si ty stávanící peníze pošleš do jiné banky a pak je pošleš na ten Jarní účet.
  3. @Gustaf Já to měl taky za drobné. Pořizoval jsem Crypto.com kvůli cashbacku na kartě, ale jak změnili ty podmínky, tak už to nedává smysl.
  4. Tak já to včera všechno prodal. BTC jsem trefil pěkně, kupoval jsem v říjnu, takže pěkné zhodnocení, ale zasanovalo mi to přesně předchozí ztráty. Tak snad aspoň nebudu muset danit. Zkusil jsem, neprodělal jsem kalhoty a zjistil jsem, že to pro mě není. Už jsem asi konzerva.
  5. My tak pred 7-8 lety ubirali na jedne strane cca 1m a dosypavali to na druhou stranu pozemku. Pouzili jsme klasicke svahovky https://www.dek.cz/produkty/detail/4400886740-diton-svah-tvarnice-ladenna-pr Drzet to drzi a zena v tom pestuje skalnicky a jahody.
  6. Moje nejoblíbenější Seika.
  7. Beet

    BIKE

    @wawrik Už jsem se na tu vidlici díval tady https://www.laufcycles.com/ww/product/lauf-seigla#Z2lkOi8vc2hvcGlmeS9Qcm9kdWN0LzcyODM4NTU0MjU2ODg= Vypadá to pro mě trochu zvláštně. Jak to funguje?
  8. To vypada ze bych mohl byt brzo na nule. Tak to asi vyberu a s cryptem na dobro skoncim.
  9. Beet

    Sraz Chronomagu - Opava

    Fajne to bylo. Díky za organizaci. Příště raději v pátek.
  10. @nickolas Takže zítra už jsi v domovině?
  11. Beet

    BIKE

    Já jezdím an válcích https://www.pepebike.cz/valce-force-spin-treninkove--plast-cerno-modre/
  12. Beet

    BIKE

    Jak řešíte velikost, při koupi kola online? Změříte výšku+rozkrok a podle příslušných tabulek vyberete velikost? A sedí to?
  13. K moři beru vždy je Orange Mostra. Ty se na léto hodí. A pracovní Garmin Instincty. Ostatní "lepší" zůstávájí doma.
  14. Beet

    Sraz Chronomagu - Opava

    Na chvíli bych se asi mohl zastavit. Snad mi to tentokrát vyjde. 1. krutor 2. nickolas 3. ZdenoP 4. ABCDE 5. Dzimy 6. Beet
  15. Vše podle domluvy. Rychle a v nejvyšší kvalitě. Díky za obchod.
×
×
  • Vytvořit...