Přejít na obsah

W!nDEr

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

W!nDEr's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No určitě bych to sklíčko chtěl vyřešit...jenom otázečka..kolik tak dám za nové a výměnu? (cca)
  2. Tak do toho ciferníku jsem se nakonec nepustil už se mi klepou ruce dost . Ale vyleštil jsem kryt a musim říct že když jsem je dostal pochyboval jsem že jsou stříbrný...pak jsem si našl co znamenaj ty Punce co tam jsou a trochu mě to přesvědčilo...ale teď po vyleštění konečně nemám pochyb. Jsou nádherný a miluju je ještě víc. Díky za rady
  3. Sklíčko jsem samozřejmě vyndal před změřením a je opravdu plastové. S tim neopatrným leštěním...jak si to myslel? Ještě k čištění...mám nějaký "čmoudlý" ciferník když ho přetru zlehounka harříkem tak se to zlepší ale nechci se do toho pouštět abch nesmazal čísla nebo tak něco.
  4. pardon měřil jsem poprvé...teď už podruhé...a jeto těch 4.38
  5. "Veci po predkoch sú úplne iná liga." plně souhlasim. Za ten Měsíc jsem k nim uplně přilnul. Jen se chci zeptat co se musí uvádět do e-mailu do Zenithu určitě nějaké výrobní číslo ale já přesně nevím kde ho hledat. Na hodinkách jsou dvě která se tak tváří .
  6. No takže sklíčko má 4.4 cm v průměru...nevim jestli se to tak měří. zejtra jdu teda obíkat drogérie a pudu mrkat po hodinářstvích. Neni známo nějaké dobré v okolí vinohrad, Vršovic nebo nuslí?
  7. No dík ve zlatnictví jo? OK....to bych ještě zvlád:P. S tim sklíčkem teda zajdu za hodinářem ale jestli my stim něco udělaá tak to budou jeho poslední hodinky do kterejch strkal nos. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli nejde nějak zjistit rok výroby? je tam tedy GRAN PRIX 1900 ale nevím jestli je to vyrobené v ten rok nebo později k té příležitosti.
  8. Jéé děkuju...já si říkal v jakém jsou sbědovaném stavu, ale asi to bude tim že je to jen pláš. A to zvládnu sám vylešitit a vyměnit sklíčko? Né že bych nebyl rozenej kutil....ale přece jenom jsou po pradědovi a kdybych na ně jen špatně dejchnul tak bych si to neodpustil.
  9. Zdravím "cibolový" nadšenci. Jsem obyčejný člověk - co se týče hodinek naprostý amatér - a nedávno jsem k 18. narozeninám dostal po pradědečkovi kapsení hodinky Zenith (viz obrázky). Chtěl bych se tedy zeptat co s nimy. Myslím tím jak a kde renovovat, jestli vůbec, nějaké užitečné rady atd. jediné co jsem svým amatérským okem poznal že je na sklíčku prasklina a celkoě jsou v takovém zašlém stavu. Ale normálně chodí . Tak jestli by někdo poradil bych bych velice vděčný. Děkuji přikládám foto:
×
×
  • Vytvořit...