Přejít na obsah

VitekB

Členové_50
  • Příspěvky

    1 448
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli VitekB

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha, Bohnice

Návštěvy profilu

6 820 zobrazení profilu

VitekB's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. VitekB

    Phoibos Eagle Ray GMT

    5280 za novy vyprodany chobotničky
  2. Zodpovědnost k druhým... já jsem teda radši, když řidič kouká kolem sebe, místo toho aby v zóně úsekového měření čučel na tacháč (ne každý má v autě adaptivní tempomat), jestli najednou nejede z kopce 55. Obecně mi přijde úsekové měření jako vyloženě nebezpečný stroj na peníze, protože odvádí pozornost.
  3. Ahoj, prodám tyhle vintage quartz Seiko Spirit oblekovky. Pouzdro jsem naměřil včetně korunky 28x35 mm. Prodávám na hnědném řemínku, co k nim byl. Di-model z Helveti na fotce níže není součástí balení. 2500 Kč vč. pojištěné Zásilkovny na pobočku. Oblek teď nenosím, vlastně ani košile, tak pro ně nemám využití. Jediná výměna, která připadá v úvahu, jsou 38 mm Bambina RA-AC0M04Y nebo RA-AC0M01S.
  4. Ahoj, prodám tyhle Timex TW2U61500, pepsin apod. je všude hodně, ale root-beer se už dají sehnat těžko. Full balení, plastové sklíčko má škrábance, ale tomu se nelze vyhnout, stačí se na něj zle podívat :). Aktuálně jsou na upraveném modrém tropic strapu od Frýdla, protože origo gumu se mi nikdy koupit nepodařilo. 3200 Kč vč. pojištěné Zásilkovny na pobočku.
  5. Poslední dobou mi asi stačí hodinky koupit, omrknout naživo a dát do krabičky. Takže jsem koupil za 204 USD + 1405Kč výpalný, dal na ruku a od té doby se mi válí ve skříni a to je škoda. Cena v Česku 6790 Kč. Představoval bych si 5500 Kč vč. Zásilkovny na pobočku. Znova už je asi neseženu, protože jsou vyprodaný, ale co už. Cifr je naživo naprosto neskutečný, jen na mé 17 cm ruce působí prostě příliš velké. I přes 41 mm průměr mi sedí jako 44 mm želvy. Jinak jim není co vytknout, wow wow wow! Lumi, chod vnitřní lunety, detaily cifru...vše na jedničku. Produktové fotky Moje foto Nějaký popis od výrobce: Caliber No.: SWISS RONDA 515-24H Case: 316L Stainless steel Band: 20mm width Black Tropical Rubber Strap with quick-release spring bars Glass: Double Domed Sapphire crystal with 3 layers anti reflective under coating Water resistance: 300M(1000ft) suitable for Swimming & Snorkeling & Scuba Diving Case size: Diameter 41.0mm. Thickness 10.5mm. 47mm lug to lug Weight: 85g (with band) Bezel: bi-directional bezel Crown: Screw-Down crown Lume: 12 layers Super-LumiNova old Radium on hands, indices and bezel marking
  6. Ty moje byly prave levnejsi, tak premyslim, co jsem udelal jinak. Ale, asi nic. Jakmile prisel email, všechno jsem vyplnil dle sazebniku a pak mi prislo uz jen clo/dph a poplatek.
  7. Takže pošta neúčtovala 300 za zastoupení? Já si taky vše vyplnil, zařadil do správných kategorií a stejně sem platil za zastoupení.
  8. Super rychlá komunikace, děkuji za skvělý obchod a rovněž doporučuji
  9. Uz jsem je dal i na Vinted
  10. Super, děkuji moc za zkušenost, tak já to risknu a snad ty 300 Kč poště dávat nebudu muset a zase se mi hodiky nezpozdí dva týdny na celnici. Nerad bych to dělal už z principu - 6 měsíců od přestěhování se a X zásilek z různých zdrojů (nejen mezinárodní) se nepokoušeli doručit jedinou... Takže jakmile vidim "doručování dnes", večer jdu automaticky na poštu a ani nečekám, než se změní status na adresát nezastižen, přestože jsem byl celý den doma. Vlastně oprava, jednou dovezli skleněné dveře, pravda, to mělo 17 kg, tak to šlo extra speciálně. Oni to tam často prodejci nemají uvedeno ve filtru, ale taky se mi už stalo, že zásilka šla rovnou z NL, to by nestihli ani letecky, takže si 100% jistej nejsem.
  11. Byly odeslany z Ciny? Kamarád nakupuje na Ali ruzne hodinky, ale vzdycky vybira Spanelsko nebo Francii, kde uz je to proclene hromadne, takze taky nic navic neplati.
×
×
  • Vytvořit...