Přejít na obsah

Johny198

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Orient, Seiko, Garmin

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Johny198's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Bambina - konečně jsem je pořídil a paráda. Jenom jsem zkusil ušít světlejší pásek. Originální mi nepřišel moc dobrý. Co na kombinaci říkáte?
  2. Ja jsem myslel, ze to bylo spatne od roku 2012, kdy s tim přišli a ze treba ta verze 2017 by mohla být uz v pořádku.
  3. Co byste teda řekli treba na tohle konkrétní auto? https://www.firemniauta.cz/cz/vypis-vozu/ford-focus-trend-1-0-ecoboost-125k-kombi/o3620.html
  4. Děkuji za tipy, na golf a focuse se urcite podívám. Trochu bych se bal u focuse těch litrovych motoru, ale je to asi o zvyku.
  5. Ahoj, neměl by někdo tip na nějakou spolehlivou bazarovku za 200-250 tisíc? Chtěl bych větší auto s aspoň 90 kw a vzhledem k nižšímu ročnímu nájezdu nejspíše benzín. Zatím mám v hledáčku Octavii, Ceed SW a případně Peugeot 308 sw, který se dá sehnat za zajímavou cenu, ale nejsem si jistý tou spolehlivostí. Děkuji
  6. Mám nějakou starší verzi toho Aegismax - husí peří, 400 gramů. Mám ho už 4 roky. tehdy mě všichni od peří odrazovali, tak jsem ho koupil na zkoušku, protože jsem do péřového spacáku nechtěl dávat tolik peněz. Spacák se mnou už procestoval spoustu hor a stále parádně drží. S tou látkou je to pravda, je lehká, ale opravdu méně prodyšná. Na bunde mám Pertex quantum a s tím se to nedá srovnávat, ale bunda je v ceně dvou spacáku. Takže Aegismax doporučuji, za svou cenu opravdu super, ale další bude asi Cumulus, nebo Rab. Kvůli látce a tomu, že vím, jak bylo peří získáno.
  7. Za me z Coffeespotu zatim nejlepší Peru. Doporučuji
  8. Ahoj, mohl by někdo prosím doporučit mlýnek tak ideálně do tří tisíc korun? Káva bude pouze na filtr. Zatim se mi nejvíce líbí Wilfa Svart https://www.gourmetkava.cz/cs/mlynky-na-kavu/elektricky-mlynek-wilfa-svart-458p?gclid=EAIaIQobChMIvuvj_sat6QIVy-R3Ch3diQ6nEAQYASABEgJCj_D_BwE
  9. Výborná komunikace, perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost. Děkuji :-)
  10. My jsme si udělali v létě trek přes část pohoří Fagaraš. Kromě Moldoveanu bylo na hřebeni málo turistů a příroda nádherná. Osobně mi přišel místy trochu těžší terén, ale asi mám jenom málo zkušeností. Jinak je to jak píše Nickolas, pro jistotu si vzít mapu a něco na chuť pro pastevce :-) Na hřebeni jsou i přístřešky, ale některé ve velmi špatném stavu, takže bez stanu bych si to asi neriskl.
  11. Všechno je to moc nádherná práce. Také přidám poslední rychlo pokus o dva řemeny, ale mezi vaší tvorbou je to spíše pro ostudu :-D Prosím vás, nemáte někdo tip na zdroj dobré kůže, kterou je možné odebírat v malém množství? Na těch 5 peněženek ročně toho moc nepotřebuji. Doteď jsem kůži kupoval u jedné české koželužny, ale chtěl bych si rozšířit obzory a zkusit něco nového. Děkuji
  12. Moc hezká práce! Já musím přijít na to, jak ideálně zakončit hrany a snad budu zase o kousek blíž k hezkému výsledku.
  13. Přidávám další pokus o řemen, ke kterému jsem si ušil i minimalistickou peněženku v podobné barvě.
  14. Ahoj, uvažoval jsem o prvních mechanických hodinkách a volba padla právě na tyto hodinky, které se mi podařilo zakoupit díky zdejší inzerci. Bál jsem se menší velikosti, ale jsem maximálně spokojený a doufám, že hodinky budou dlouho sloužit. Jediné, co se mi nelíbilo je nylonový řemínek. Proto jsem zkusil jeden řemínek ušít a myslím, že si hodinky polepšily.
  15. Posílám svůj první pokus o výrobu řemenu. Ještě je potřeba vychytat hodně much, ale jsem celkem spokojený. Co na něj říkáte?
×
×
  • Vytvořit...