Přejít na obsah

Milog

Členové_50
  • Příspěvky

    126
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli Milog

  • Datum narození 28. prosince

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Prostějov
  • Fanoušek značky
    Prim

Návštěvy profilu

2 236 zobrazení profilu

Milog's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. A jeste aktualni stav kytek. Zatim teda porad venku. Jinak Jalapeno i Habanera jsem bral přímo v Semo Smrzice. Mám to kousek. Viz.: https://www.semo.cz/eshop/paprika-habanero-red-2559/
  2. Letos se mi celkem zadařilo... Něco už jsem zpracoval, ale ještě toho mám hodně na kytkách...
  3. Donutil jsi mě zavzpomínat a musím říct, že to byly příjemné vzpomínky. Takže to tedy vezmu z gruntu: Ve 14-ti Jawa 50/05 červená s revmaplechama (Bohužel nedopadla nelíp, a dneska bych si za to...) V 16-ti - Řidičák na A1 - ježděno na na Jawa 125 Chopper (dvoje řidítka a na tandemu instruktor i komisař) V 17-ti Jawa 21 Mustang V 18-ti ČZ 125/453 (Měl jsem ji jen půjčenou a hodně jsem pro ni vytrpěl, ale stálo to za to. Bohužel jsem ji musel vrátit.) V 19-ti ČZ 180 (Jel jsem pro ni přes celou Republiku, a na ní zpět, to byl mazec.) V 21-ti Řidičák na veké Áčko - ježděno na Suzuki GS 500 (dvoje řidítka a na tandemu instruktor i komisař) V 26-ti Aprilia Paegaso 650 Cube (Na tuto italku mám moc hezké vzpomínky.) V 31-ti BMW F650 GS (Občas jsem ji vzal i do většího bláta. Měl jsem ji nejdéle, ale najeto málo, přednost měla rodina.) A letos nově: Honda CRF 1100L Africa Twin (Letos proběhlo seznamování na cca 4tis km a příští rok se uvidí.)
  4. Nehodinkova akce jako prodejce od komunikace po realizaci na jedničku.
  5. Modrá k modré, aneb žralok patří do vln...
  6. Nehodinkova akce, ale vše na jedničku od domluvy po realizaci. Díky.
  7. Ješté jedna malá vsuvka. Pro černou vlozku hraje i to ze lumi nemá shadow efekt a hodinky se podle mě tváři víc dospěle.
  8. Ahoj, poradíte mi prosím. Černá nebo modrá? Moje váhy jsou bohužel zaseknuté v poloze 50na50, tak třeba mi nějaký názor pomůže se rozhodnout. Záměrně jsem to dal sem, protože hodinky v půdvodním provedení jsou modré, takže klidně formou SZ. Diky.
  9. Obchod sice nehodinkového charakteru, ale díky skvělé komunikaci a přístupu šlapal lépe jak kdejaký COSC stroj. Myslím si, že nebudu přehánět, když řeknu, že se jednalo o velký nadstandard. Doufám, že se ještě někdy potkáme. Díky.
  10. Jsem pro, jen si ho stáhněte zpět, my ho tu nechceme.
  11. Docela často se tady zmiňujou klíče, protože mě štvalo tahat velkej svazek, tak jsem koupil nové vložky, nechal je přeskládat a mám od celýho baráku jeden klíč a docela se mi ulevilo. Místo OneWatch mám OneKey. Škoda, že se takto jednoduše nedá vyřešit i to ostatní.
  12. Jo jo, a ani o vzácné a drahé Jawy tam asi není nouze. https://www.motoinzerce.cz/motorky/jawa/1060068-500-ohc.html Kurnik 500stovku a k tomu Orlíky to by bylo žádlo, ještě že jsem chudej.
  13. Watch Accuracy. https://apkpure.com/watch-accuracy/sk.kfb.hurban.watch
×
×
  • Vytvořit...