Přejít na obsah

rommir

Členové_50
  • Příspěvky

    271
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    nejen SEIKO

Návštěvy profilu

3 553 zobrazení profilu

rommir's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. A ještě jedna fotka těch z Amsterdamu co dělají radost,po cca 30km. Trošku ještě tlačí z vnějšku ten lem nad pravým kotníkem ,ale všeho dočasu:-)
  2. Jelikož jsem už zvládl upravit fotky, abych je sem mohl vložil:-)))HURÁ!, dovolím si ještě ten můj příspěvek doplnit o fotky těch nepodarků ze Spartoo,aby to bylo plnohodnotné. Ještě pro úplnost dodávám,že vrácení proběhlo bez problémů a peníze už mám zpět na účtu.
  3. Když odejde pes je to strašný,ale pořád tu je možnost si pořídit nového, který vám ten smutek a bolest dokáže lépe překonat a máte nového parťáka sice ne stejného ,ale přece jen. Bohužel když vás opustí blízký člověk tak tuhle šanci nemáte.Takže každému kdo o pejska přijde a má možnost lze jen doporučit na nic nečekat a pořídit si co nejdříve nového. Nás v červenci po 15 letech opustil náš buldoček Bobeš.Po týdnu jsme si pořídili tohoto divocha jménem Willy.Nedávno mu byl 1 rok a dělá jen radost - aktuálně s prokouslým horním víčkem :-(. ,byl to nevydařený pokus o přátelení se s trochu větším rafanem,oko to minulo o milimetry ,víčko už splasklo a s pomocí antibiotik snad bude vše ok.
  4. Jojo ,samozřejmě sem jim ty Moc toe poslal zpátky a objednal raději jinde. Tentokrát jsem bral ty samé 875 z Red Wing Amsterdam, sice o 1400 víc než po slevě ve Spartoo,ale botám nelze nic vytknout a navíc tam mají i širší varianty E (což nemají ani v Denimheads ani v německých Red Wing shopech),takže kdo má širší nohu tak doporučuji. Zajímavé je, že kůže na botách ze spartoo v porovnání s těmi z Amsterdamu byla méně vláčnějši jakoby mnohem méně ošetřená olejem. Nejspíš sem nebyl první kdo je vracel ,tak možná už putují v krabici delší čas a vysychají :-)). Jinak rozcházení není až takové peklo jak tu někteří popisovali, myslím že je to srovnatelné s martenskami.
  5. Pročetl jsem to tady celé, takže jsem byl tak nějak připraven, že mi ze Spartoo nemusí přijít zrovna top kvalita ,ale přesto jsem se nestačil divit. Obě boty přišli ve stejné velikosti 10D ,ale jedna bota o půl cm vyšsí ,jedna podrážka o půl cm širší ,každá podrážka má lehce jiný vzorek a barevný odstín,každá bota jinou délku stehů ,prošití na špičkách zprasené,po obutí a zavázání tkaniček vypadá jedna bota jak kdybych měl oteklou nohu.
  6. Třikrát a počtvrtý pro jistotu..
  7. Shodou okolností ji právě popíjím ,je výborná , kupuji pravidelně ...
  8. Vím o něm,být to 110 asi bych neváhal.
  9. Jo ,je to pěkný a asi i praktičtější , ale já sem na ty klasiky ,tak v tomto případě dřevo, no
  10. Nic proti G10 ,ale u tohohle kousku jedině dřevo
  11. Krásná klasika,taky po něm pokukuji.Odkud jsi ho bral ?
  12. Já mám taky nájezd kolem 10 a taky většinou po známých cestách a už rok mám senzory a radar od garminu ,a k tomu počítač wahoo,tak nějak jsem k němu tíhnul,páč je tak nějak jak se dnes říká ,,sexy,, ,a rozmařilost to asi nakonec je ,ale už bych bez toho všeho jezdit nechtěl.
×
×
  • Vytvořit...