Přejít na obsah

tommas4

Členové_50
  • Příspěvky

    5 433
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

tommas4's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Můžeš nějak rozvést jak se dají skloubit dva přímé protiklady?
  2. Jestli myslíš nadzvednutou mou maličkost tak ano, a to hodně. Nejen já, jsou tady další a je jich hodně nadzvednutých dost vysoko. Asi je opravdu čas na nějakou evoluci. Konec OT.
  3. dej mi obrázek pouzdra (stačí odkaz) jaké si představuješ zepředu, ideálně render z webu nějakého výrobce zkusím to tam nacpat
  4. Rád pomohu, udělám vizualizace na co mi moje schopnosti stačí, nicméně po dnešním dnu je naprostá podmínka aby tam nebylo slovo chronomag, to asi chápe každý komu je z jednání majitele fóra na blití. Mě také, je to zkušený uživatel, na svém blogu hrdě píše že je na internetu déle nez Google a přitom nás krmí pohádkou jak jen něco zkouší. Tuhle vzpomínku na takovéto, gentlemansky řečeno ubohé jednání fakt na ruce nechci.
  5. Já už je používat nebudu, vyjma případů kdy se zase začne jako že nedomyšleně někdo dobývat k výkonu mého počítače. Slibuju.
  6. Kamile já to moc dobře vím že je vypnutý a proto jsem to takto napsal schválně, já moc problém s vulgaritami nemám ve smyslu že bych je používal, ale na takto silnou kávu si dám extra dávku smetany. Hlavním kápem je myšlen citovaný chronomag. Že to neví ani modi je taky z diskuze jasné, že to většinu lidí znechucuje a sere jde taky vidět. Jsem na tom stejně, svůj post jsem nemyslel jako vtip, ale už od rána jsem strašně naštvanej. edit - aha, teď mi došlo - jestli to vztahuješ na svoje nedávné opatření proti vulgárním výrazům tak takhle to není myšleno, s tím souhlasím že by se neměly používat v mém příspěvku jsou schválně, adekvátně situaci která nastala, s vědomím že už sem taky vícekrát nemusím napsat ani částku, a psáno s cílem vyvolat nějakou reakci pana těžaře
  7. I kdyby tohle měl být můj poslední příspěvek. Chronomag - fórum kde je šukat sprosté slovo, ale hlavní kápo se všema klidně vyjebe.
  8. Možná by tuhle limitku mohl zasponzorovat přímo chronomag, top 10 nejzasloužilejších těžařů kryptoměn by dostalo hodinky ve zlatě a zbytek klasika ocelový.
  9. Jako že máš nabourané hodnoty? Nejsi sám. Nevím zda se dál rozepisovat.
  10. To mě těší že to berete jako návrh pánové, moje umělecká duše má radost, ale to bylo jen trochu mávání myší chtělo by to doladit, upravit a učesat aby to byl návrh
  11. Já bych to dal v pohodě Ale Longines třeba dělá i menší hodinky, tohle je podle mě největší z jejich nabídky, hledal jsem manuál a small seconds a to jsou od nich asi jediný v nabídce. Longines by mě neurazily, tu značku mám rád proto jsem tam hledal ty heritage a došel jsem k tomuto.
  12. Taky mě napadlo, nebo nacpat místo původních 5 - 10 - 15 - až 60 dát malá významná data co letos mají nějaké kulaté či půlkulaté výročí, ale to teda vypadalo dost blbě a tak jsem si řekl že 20 taky ne, jelikož je to primárně k výročí založení. Jo a trikolora = 100% kolotoč. Možná trikolóru vytvořit rubínem vsazeným do korunky, to jo, to by šlo.
  13. Sám jsi chtěl smazat tak co tady prudíš?
×
×
  • Vytvořit...