Přejít na obsah

Seamaster

Členové_50
  • Příspěvky

    2 837
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

13 418 zobrazení profilu

Seamaster's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ad Onyx: uz se to tady parkrat naznacovalo, ale teda este zas a znova. Sice jsou autorizovany servis, ale ze zarucnich oprav nic nemaji. AD to umoruje ze zisku z prodeje. Onyx nikoliv. Tak jim pls setrete cas i penize…
  2. Jako prvne tak nejak mezi lidma, jinak foto kompletniho titanovyho prototypu vcetne tahu je znamo dyl… info z Hodinkee shrnuje asi vsecky zname poznatky.
  3. Tak to vidim prvne…otazka je, co s tim…to ma smysl takto asi jen pro muzeum
  4. Jj, zespoda rucek je koroze, to modreni je jen na licove strane jaks taks… jinak to ruplo kdyz to bylo sundany a na plose polozeny, ja to pak sestavil i tak. Asi to v prvnim pokusu mechanicky ocistim,kyselina solna a pajka. Dik
  5. Zdar, servisoval jsem kamaradovi kapsace po dedovi a stala se me nemila vec, Rodicem jsem cistil hodinovou rucku a spicka me zustala na Rodicu prilepena.. Prdlo to samo v tom nejuzsim miste... dotaz na zkusene, da se to slepit, sletovat, nebo mam shanet jinou? Jinej kus by byl super, ale neni to uplne bezne, je to diamond shape... Diky za radu/pomoc.
  6. Je mozne, ze hodinky pred koupi uz lezely nejakou dobu skladem, takze realne muze byt olej uz na vymenu. Ale jak bylo receno, vibrograf, nechat odmagnetizovat, dat na vibrograf zas. Pokud se to nezmeni, tak se rozhodnout, jestli to nechat jenom zregulovat, nebo rovnou servis stroje. Vse bych delal u AD, mas to jeste v zaruce, ne?
  7. TAdy moc neni o cem, vse bylo receno. Olej je za zenitem a ja bych si to teda nedal ani do kapsacu, jak bylo receno, na mazani pantu nuzek, zamku atp ok.. Jo, a 2ka je lozisko ocel/sutr u naramkovych.
  8. Cha, skoro jsem se musel jit podivat, jestli to nejsou ty moje... pak mi posli seriovy cislo. Paradni stav!
  9. Tak 1969 to nejsou, ze Nebo by nemely byt, tohle dynko bejva tak 1971. Ale kdo ma M-only knihu asi upresni... nic to nememi na tom, ze je to pekne zachovaly kousek s prechodovym dynkem, parada!
  10. 366dni v roce Seamaster only?
  11. Seamaster

    Zdrazeni

    Jediny co te omlouva je, ze ses z Mostu.
×
×
  • Vytvořit...