Přejít na obsah

dawe009

Členové_50
  • Příspěvky

    2 766
  • Registrace

  • Přítomen

8 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Rolex, Omega, IWC, Panerai, Breitling.

Návštěvy profilu

11 006 zobrazení profilu

dawe009's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Perfektní komunikace, vstřícnost, hodinky v topu, všechno dle domluvy, osobní setkání, všechno absolutně ok. Moc díky a rád doporučuji!
  2. Jeden z top chronomagorů ze staré školy. S lidmi jako je Martin nemám problém domluvit obchod na cokoli, kdekoli, kdykoli a jestli si plnění pošleme dneska nebo za měsíc, je mi úplně jedno, protože mu 100 % věřím. Jeden z nejvíc rovnejch chlapů, co jsem kdy potkal nejen tady, ale vůbec. Díky moc za obchod, vítám Martina v Rolex rodině a přeji, ať ho dlouho a dlouho hodinky baví!
  3. Tak jsem byl první, kdo dával Vlastovi hodnocení a dneska jsem tu znova. Rád říkám, že se vůbec nic nezměnilo a obchod opět proběhl bez chybičky a na to, že nás dělí 300 km, v rekordním čase. Super domluva, na místě včas, hodinky dle popisu, kafe, pokec a třeba zase příště. Díky Vlasto a samozřejmě rád všem doporučuji.
  4. Všechno v naprostém pořádku, jasná a rychlá komunikace, platba obratem. Sice neosobně, o to rychleji vše vyřízeno. Děkuji za obchod a rád doporučuji dále.
  5. Tady pan kolega naprosto v topu, domluva perfektní, osobní setkání na čas a u dobré kávy pokec o životě..to mi vždycky zvedne náladu a jsem rád, že takoví lidé tady jsou. Bylo mi ctí a samozřejmě rád doporučuji.
  6. Správnej týpek, rychlá a věcná domluva, co domluveno to splněno, osobní setkání u kafe, všechno perfektní. Díky Dane!
  7. Všechno v pořádku, jasný slovo, jasná platba, jasnej feedback, není co vytknout..děkuji a samozřejmě doporučuji.
  8. S panem kolegou v naprosté pohodě, přestože se jednalo o docela složitou akci kulový blesk, takzvanou čtyřsměnu. Sice jsme si zapomněli zaplatit, ale pak jsme si vzpomněli a všechno cajk. Aj jsme poseděli a inteligentně promluvili, jak se na na lidi z chronomagu sluší a patří. Za mě 100% uspokojení a rád doporučuji ostatním.
  9. Bullet je jeden z nejvíc nejlepších chronomagorů, co jsem kdy potkal. Opravdový hodinkový blázen v nejlepším slova smyslu. Všechno v naprostém pořádku a pohodě, 105% doporučení
  10. S Tomášem šlo vše od první chvíle bezvadně, jasná a rychlá domluva, vzájemná důvěra a věřím že také oboustranná spokojenost. Bylo mi ctí a dávám na seznam chronogentlemanů.
  11. Se Štefanem poprvé, všechno v pohodě a bez chyby, rychle, jasně a férově. Díky za obchod a samozřejmě rád doporučuji.
  12. Vše v nejlepším pořádku, vše co se domluvili, tak beze zbytku platilo. Díky za obchod a samozřejmě rád doporučuji.
  13. Rychlý a bezproblémový obchod, vše v nejlepším pořádku. Děkuji a doporučuji.
  14. Standa je frajer, velmi vstřícně zareagoval na mou chybu v popisu, na kterou jsem přišel až těsně před odesláním. Díky moc za to i za proběhlý obchod. Samozřejmě 100% doporučení.
  15. Zasloužilý člen a tomu odpovídající nejvyšší úroveň jednání, komunikace i příjemné setkání zakončené fajn obchodem, ze kterého mám radost. Vše v topu a samozřejmě doporučení, díky Slávo.
×
×
  • Vytvořit...