Přejít na obsah

Perun73

Členové_50
  • Příspěvky

    116
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

1 462 zobrazení profilu

Perun73's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Řemínek vypadá pěkně. Nebyla by fotka hodinek a řemenu sundaný z ruky, kvůli detailům ... zvědavost...
  2. 5650 kč + DPH s laserem vypálenými nápisy na víčku. Frézování nápisů na víku je +2800 kč. Takže za tohle pouzdro to dělá sumosumárum 8500 s poštovným a balným včetně DPH. Mno, žádná láce to není, ale furt to vyjde levněji, než si je jít koupit do Panské pasáže, žeano...
  3. Kámošovi se líbí moje nerez-opouzdřené igeny a chtěl by taky jedny. Tož jsem objednal renovační pouzdro, nacpal do něj vnitřnosti z jedněch, co mají zlikvidované pouzdro a tady je výsledek. Trochu jsem se bál, co udělají bílé ručky na černém ciferníku, ale líbí se mi tak, že bych si nejradši nechal. Tak mu mu tam ještě dám černou kůži s bílým prošitím, ať má pěkný vánoce ... ještě vyfotím.
  4. Tak a už toho mám dost. Jdu si zjistit, kde bydlíš.
  5. Zaručeně originální bastl. Už jsem to ukazoval v bastlvlákně. Mám takovou i červenou
  6. známej by řek "JSEM VYSTŘÍK JAK JAHODOVEJ KNEDLÍK". Bravo
  7. Jo, v zásadě OK, ale namísto HCl použij normální bateriovou kyselinu sírovou, jestli se nechceš udusit chlórem. Mají ji v každé tradiční drogerii/barvy/laky. Pokud nemáš autonabíječku, můžeš použít autobaterii. A pozor, proces stažení trvá jen pár sekund, nesmíš to přehnat, jde to fakt rychle. Nejlíp mi to šlo, když jsem pouzdro vždy po 3 vteřinách ponoru vytáhl a zkontroloval, jestli tam jsou zbytky chromu. Jakmile je to celý rezavě červený bez stříbrných fleků, tak skončit. Přikládám foto svých přechromovaných traktorů a pouzdra na PS1. Nejdůležitější je zachovat hrany (ty nošením ohlazené se dají dokonce i obnovit, není-li pouzdro příliš zdevastované).
  8. Cena je symbolická. Výsledek bude úměrný tomu, jak dobře to vybrousíš a vyleštíš a zejména na tom, jak se ti podaří zachovat hrany pouzdra. PS2 vypadají, že by měly jít dobře. V každém případě musíš nejdřív galvanicky stáhnout starej chrom, bez toho to nejde. Good luck.
×
×
  • Vytvořit...