Přejít na obsah

Zum

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Zum's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj Všeci. Já jsem si to myslel že to tak dopadne. No brácha mě dneska říkal že pude do těchle : Seiko Men's Kinetic Coutura Watch #SNP007 Kupuje je z tohoto linku: http://www.amazon.com/gp/product/customer-...index=0#gallery No uvidím ... každopádně mi připadá že tak drahé hodinky jsou sice krásné ale mooooc drahé.
  2. Jundu si nedělám jundu, jen interpretuji co jsem se dověděl od toho obchodníka. V hodinkách se moc nevyznám, ale nejsem debil abych mu to hned koupil, proto jsem našel toto fórum a požádal o radu. Nic víc. Každý má koníčka v něčem jiném ... pokud by jste třeba potřebovali vrážet peníze do plazů a chameleonů tak bych vám rád poradil....:-)) Díky za rady k věci.
  3. Ahoj všichni. Prosím o radu. Jsem naprosto neznalej. Chci si koupit hodinky do 4 000Kč. Po prohlédnutí internetu jsem se vydal do obchodu podívat se na některé "časy" jak vypadají v reálu. Jeden obchodník mi pak doporučil hodinky od českého výrobce Václava Pachtu VP. Bohužel na netu tato fy. není (krom pár kousků u e-obchodů). Máte někdo zkušenosti ??? Netuším o jaký hod. typ přesně šlo, ale byly pánské, ocelové, vodotěsné do 100m, budík, datum, svět. čas, stopky. stály asi 3200Kč v kamenném obchodu (obchodník mi říkal že na netu moc nejsou a měl pravdu :-) také tvrdil že Festiny ve stejné výbavě přijdou o 2-3 tis. dráž (to měl také pravdu). Napište mi prosím zda máte zkušenosti s VP. A zda se dají koupit někde na netu ? Vypadají celkem dobře a jako patriot bych do nich šel :-) Díky za info. S pozdravem. Zum
×
×
  • Vytvořit...