Přejít na obsah

Tzolkin

Členové_50
  • Příspěvky

    72
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno

Tzolkin's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    jdu si koupit nove predrazene designove hodinky stormy nebo krásné festiny z nove kolekce. krasne hodinky ktere potesi a vypadaj aspon. spotrebni vec.a ne bejt upjaty na levný seiko krám, za ktere by se navíc stydela i jasnena vlahova design to bych na ruku nedal stydel bych se.takovy ošklivy hodinky nosit n obchodní schuzku i na rande. blabol jste vy, pokrytecky parafrazovaci clanku jak se vam to hodi do kramu. davova psychoza bez nazoru. byt spatneho. takovy narušený jednostraně zaměrený lidi na jednu značku jsem dlouho nevidel. jak rikam porucha v puberte nebo problem se seberealizaci v beznem zivote. a zde se ve většině doplnujete ve flaešném pocitu sounalezitosti. tak čau tím končím a neoběste se když vám automaty pujdou o 10 vterin spatne :frusty:
  2. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    Upozornit na nesmysl se dá i bez invektiv ale omlouvam se.... Např. Breitling ( mel jsem je půjčené na tři dny) šel opravdu na vteřinu přesně. A bylo řečeno ( prodejcem ALTMAN) , že je to vysokým počtem kmitů. Vteřinovka skoro neskákala šla jakoby plynule. JIné automaty jsem neměl , nevyhovuje mě , že když se odloží na dva dny tak se zastaví a houpačku na nočním stolku bych nechtěl Kamarádi mají hodně ORIENTY a nějakých 15=20 vteřin to za den udělá. A to s nima tedy makaj v autodílně.
  3. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    dobre budu se snazit neblábolit. btw. hojeni kompexu patří do ordinace. ikdyž dát okázale najevo začatečníkům jak tomu nerozumí může být příjemné. re Horhe fl. banán. ten unitas je ale natahovací a ne automat?? ma 17 kamenu. a frekvenci 18 tisic. to meli snad i naše primky. Ja měl na mysli současné automaty swiss a ty startuji na 28 880a tak prostě swiss made je u mě lepší než japonci.
  4. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    re chorche. 3 sekundy denne??? a to pri noseni na ruce??? zda se to byt neuveritelne na koleckovy automaticky stroj.
  5. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    re. flambovanej banan. diky za info. kdyz nekdo poda odkaz a fakty normalnim zpusobem hodnym fora . rad se clovek pouci. dekuji. O unitasu jsem neslysel. prectu si i o grades standart atd. neni roblem. zadny uceny z nebe nespad. od toho je debata a forum.
  6. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    jasny nahanim prispevky abych mohl inzerovat drahe kameny. A že se mne libi hodinky jen na desingn je problem?? a tim padem nemuzu diskutovat? nebo jak je to ? samozdrejmne ze jsem si neco precetl.To kdyz cloveka neco bavi tak byva. promin ty jsi hold vse vedel od narozeni a nemusel jsi nic cist nicmene chci podotkonout, K TEMATU a ne k ironickym invektivum , že u kalibru 7s26 poměr cena výkon je uz tak nadprumerna skoro vyborná a tudiz odchylka do 30 sekund denne je v pohodě. A neřešil bych to.
  7. za ty penize velmi lákavé. dokonce mají i ukazatel rezervy chodu. když začal TIMEX v 90 letech s indiglo. nic jiného jsem nechtěl. pak terpve Casio klasicky po japonsku okopírovalo přebarvilo na modro a nazvalo illuminator. nicméně timex automat je čína nevalné kvality. za ty peníze nelze čekat že někdo prodá kvalitu v automatu. Pro mě není ani žádný šlágr SEIKO 7s26 automat . A to některé jsou Japan MOVT. 7s36 třeba.
  8. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    pamětihodně tedy říkám, co pořád tady pamětihodně se řeší odchylka na levných seiko 7s26/36 15-20 vteřin. ze 1.2 motoru s třikrát uloženou klikou. se taky lepší kultivovanost chodu nedostane. řešení je quatrz 0.5 sek /den max. nebo pořádný automaty. za každou cenu levný japonský automaty a maloměšťácky si namlouvat jakou mám káru je mýtus.
  9. Tzolkin

    Přesnost 7S26

    Pro přesnost hodinek je podstatné co nejvíce kmitů. Hodinky s 28.800 kmity jsou velmi přesné, strojky s 36.000 kmity jsou již skoro přené jako quartz. švýcarská ETA má 28.800 kmitů cca odchylka 3 vteřiny/den. Seiko, Orient a Citizen - mají 21.600 kmitů. Přesnost těchto strojků je při maximálním seřízení v poloze číselníkem nahoru 7 vteřin denně, v polohách při běžném nošení 8 - 12 vteřin denně.
  10. jo presně. taky bych nechtěl na jedny hodinky koukat na stejnej ciferník pet let.
  11. aha. No nekdo taky tvrdil že akumulator u solar když se totalně vybije resp. podbije. uz ,,nemusi chytnout,, proste kdyz někdo bude eco.drive valet roky v šuplíku. ten aku odejde.
  12. ja právě už mám obavu kupovat pres internet použité hodinky na solar. nedávno jsem koupil eco -drive 7 let stary za 1100,- a ikdyž jsem vznesl na prodávajícího dotaz zda ten eco maká a udrží kapacitu , byl jsme ujištěn že ano. a když přisly, tak skákala vteřinovka po 2 na světle a bez světla se zastavily úplně:-( . tak už nechce člověk sežrat naviák.
  13. pekný casio, asi pro fanoušky švédska v hokeji :-)
  14. sklo je opravdu o ničem. jestli existuje nějaka varianta mekčího mineralu , tak festina to snad používá. Ale pouzdro a tah ve 316 mě přijde kvalitní. JInak mě festina nevadí. ale jsem na design tak do toho optimálně nevidím. .....
×
×
  • Vytvořit...