Přejít na obsah

warann

Členové_50
  • Příspěvky

    7 171
  • Registrace

  • Přítomen

10 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Lohenitz

Návštěvy profilu

15 191 zobrazení profilu

warann's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Az vyrazis na kole, tak o pauze u pivka muzes procvicovat matiku
  2. Tuhle limitku jsem vůbec neznal, super
  3. A delaji do dreva paradni diry, viz treba tato (ta na cca 3 hodinach). Jinak na ruce jako obvykle poslednich nekolik mesicu.
  4. warann

    hodinky s GMT

    Stale nejoblibenejsi, byt puvodne nebyly vubec planovany.
  5. Dneska na obede. Jak mi vetsinou Volba moc nejede, tak tohle se celkem povedlo.
  6. Ahoj, mam tady tohodle ajfouna. Noseny v pouzdre, ovsem bez nalepenyho skla, nicmene mensi skrabanec je jen v horni casti displeje mimo zobrazovaci plochu. Dale maly tukanec u jedne zdirky mikrofonu. Jinak za me ok. Hlavni benefit vidim ve vymenene baterce (origo v Iwant), takze vykazuje 100%. K telefonu krabicka, nepouzity kabel a trn na vysouvani supliku se SIM. V pripade zajmu muzu prohodit treba 2 silikonova pouzdra - nosena, takze spis pro zacatek. Vzheledem k vymenene baterce v cene 1700kc nabizim ha 4700kc vc zasilkovny. Osobka mozna v Pardubicich a okoli. Dik za moznost inzerce.
  7. Tak jsem Jendu dneska navstivil, fajn jsme pokecali. Je to bojovnik, ale nase pomoc je stale vic nez zadouci. Takze prosim, kdo muze, tak at jeste neco prihodi. Zamerne pisu, ze prosim, at se nemusi doprosovat Jenda. Dikes.
  8. Jj jak jsem psal, ted uz jo, jak je to kyselejsi. Predrim, kdyz prevazovala skorice, tak neee.
  9. Jj pomeranc/skorice. Na podzim mi moc nechutnal, pripominalo mi to nejakej zimni caj . Ale ted se zlepsili a bylo to fajn kysely, svezi. Ale delaji lepsi, napr. mangovej, nicmene to v hospode stridaji a dycky maji jen jeden. I tak, zaplat panbuh za to.
  10. Náčelník, ne? A tohle je náčelnická kudla . Proto je taky tak veliká
  11. Tak ja chtel zrovna dneska vyjimecne konat dobrej skutek a ty se domluvis s nekym jinym. Tos me kamarade teda nasral
  12. Trochu to tady opráším. Nějak jsem dostal pocit, že bych měl vyměnit tašku do práce. Dost jsem hledal, četl recenze, až jsem narazil na: https://www.satchel-page.com/collections/bags Nakonec jsme vybral mailbag, recenze třeba tady: https://stridewise.com/satchel-page-mailbag-review/ Vypadá to solidně, s doručením k nám to není úplně TOP, ale přes známýho by mi ji měli převést. Doufám, že to klapne.
×
×
  • Vytvořit...