Přejít na obsah

Harlequin

Členové_50
  • Příspěvky

    149
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

5 003 zobrazení profilu

Harlequin's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Určitě ne. Model je fajn, strojek Valjoux 7750 je prověřený lety, velmi přesný. Budeš spokojený .
  2. Díky všem . Velmi mi vaše příspěvky pomohly. Chtěl jsem přecházet mermomocí k T-Mobile a teď, po vašich zkušenostech, bych to neudělal ani náhodou.
  3. A sakra, zrovna na T-Mobile jsem docela sázel a paradoxně nejmenší šance jsem dával na svém interním žebříčku Vodafonu. Edit : nemá někdo z kolegů praktické zkušenosti s internetem od T-Mobile a O2 ? Líbí se mi, že má T-Mobile spojení rychlejší i když ho de facto na chronomag nepotřebuji.
  4. Harlequin

    Fortis B42

    Aha, díky, pavel23 doufám promine, originál je hezčí.
  5. Páni , jsi frajer, je to NORCO. Jak si to poznal ? V předchozím příspěvvku jsem psal, že kolům nerozumím, doma mám ještě jedno kolo, které osazení XTR má a proto si tak nějak myslím, že se to patří. Čtu si tohle vlákno opravdu pečlivě, takže jsem si všiml, psali jste, že je XTR poněkud, jak to napsat, choulostivější (?) než XT. Prostě mám v tom zmatek, chtěl bych nějaké pěkné, které by mi dlouho vydrželo na běžné ježdění v podstatě lehkém terénu, v žádném případě ho nebudu používat třeba na sjezdy. V noci jsem už NORCO konzultoval s kloubikem, který mi napsal, že je kolo víceméně nevhodné a doporučil mi jiné stroje. Mám tři konfigurace jiných značek. Edit : zapomněl jsem se zeptat, které by mělo být to nejvhodnější. Mám vysokou postavu takže si mohu 29" dovolit.
  6. Harlequin

    Fortis B42

    Nejzkušenější člen chronomagu říká, že se nemá používat slovo "tah" nýbrž náramek a proto se ptám, náramek je originální Fortis ? Edit : menší úprava textu
  7. Ve finále bych rád viděl Sam Stosurovou s jejím fantastickým forehandem a vůbec celým silovým tenisem. Největší radost bych měl kdybych pak viděl uhekanou Sharapovovou na kolenou.
  8. Všimněte si tohoto nevinného vlákna. Už na něj byl v tomto momentu kliknuto 756 737 krát. . Vůbec netuším na něm je tak zajímavého.
  9. Nevím si rady s výběrem operátora mobilu a internetu. Předpokládám, že se zde najde mnoho majitelů většího množství telefonů, kteří budou vědět, který z nich je nejsolidnější. S touto problematikou se úzce snoubí i internet. Nechci se svěřit do péče lokální sítě, chtěl bych věřit celoplošné síti. Velký výběr zrovna není, nejraději bych šel k Radiokomunikacím, ale tam to v současné době nejde. Zbývá tedy O2, T-Mobile a Vodafon. UPC nelze, k nám nevede kabel. Takže pomozte, prosím. Díky.
  10. Příspěvek jsem špatně formuloval, čeští sportovci mi vlastně nevadí, jsou mi lhostejní. Vadí mi jen jednotlivci jako je pan Berdych nebo pan Štěpánek jejichž prohřešky se probírají v podstatě ve všech předních sportovních časopisech. To je špatná vizitka. Když to vezmu kolem a kolem, měl bych českým sportovcům vlastně fandit, protože stát jehož pas mám je poslední dobou na nějaké pronikavé sportovní úspěchy celkem chudý . Když jsme u Wimbledonu, nemáme skoro šanci. V mužích 1:8 a v ženách stejně. Hokej nula, fotbal stagnuje, na OH nás, na to kolik máme milionů obyvatel, roznesete na kopytech . Jen na okraj, čeština v podstatě moje mateřština není, nicméně mám napůl českou maminku a českou manželku. Do školy jsem chodil tady i tam, kde, je už moje věc, pardon . Edit : ještě dodám, žijeme v Čechách, manželka se kvůli svým rodičům nechce stěhovat ( už je na 95% zlomená), takže není vyloučeno, že nakonec začnu českým borcům krom výše jmenovaných ještě fandit . To víš, the ends justify the means.
  11. Viděli jste director cut famozního fimu Blade Runner ? Právě jsem si koupil blu-ray disc, ale ještě jsem se k němu nedostal. Mám původní, sestříhanou verzi, zajímalo by mě, jestli je director cut o tolik lepší, vesměs se píše, že ano, je to tedy pravda ? Edit : ještě maličký kousek fimu http://www.youtube.com/watch?v=a_saUN4j7Gw
  12. Proč by ses měl stydět za to, že někoho nesnášíš, to je snad normální. Vždyť já o příspěvek nad Tvým píšu o svém odporu k českým hráčům.
  13. Asi bych to neměl psát, ale co by cizí státní příslušník bez české národnosti mohu. Berdychovi jsem nefandil, nemám ho rád a naopak mě jen a jen potěšilo, že vypadl. Vadí mi jeho chování, kdy nepodává soupeřům po zápasech ruku, kdy jim nadává, ne zaměnuji s kauzou dalšího nevychovance Štěpánka. I dnes se předvedl, proti nepsaným pravidlům Wimbledonu, kdy kurt opouští oba tenisté najednou se sebral a zmizel, takhle se vyspělý sportovec nechová. Nedovedu se představit, že by se takhle předváděl Roger Federer. Edit - jeho úlety jsou pro mě možná méně pochopitelné než ďábelské kousky Johna McEnroa . To byl na rozdíl od Berdycha pan hráč, který si mohl podobné výstřelky dovolit. Muž s tou nejzlatější rukou na světě. http://www.youtube.com/watch?v=koE_e_LX4c0
×
×
  • Vytvořit...