Přejít na obsah

geometr

Členové_50
  • Příspěvky

    9 311
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

6 064 zobrazení profilu

geometr's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Už jsem se bál, že Ty bys to nezvlád Vy s Xenem jste prostě Rambove
  2. Tohle řeší kapesní švýcarský nůž. Nejlíp s nůžtičkama. Jo a uzávěr je potřeba oddělit ještě před nástupem do auta
  3. Jo to bude pro instalované aplikace. Jiný instalace Ti šly v pohodě? Já mezi prvním co udělam v prohlížeči (Chrome/Firefox/Edge .... ) je, že nastavim, že chci na výběr kam se má stahovaný soubor uložit (ne, že se to nase.e automaticky tam, kam to chce prohlížeč - typicky nějaká složka "downloads" / "stažené soubory" a já nevim co ještě).
  4. A uložil sis ten staženej soubor lokálně na disk (třeba do složky C:\Instalace) a odtud ho spouštěl? Já OneDrive ani účet windows nepoužívám, ale z toho Tvýho screenu to vypadá, že by to nemuselo bejt uložený přímo na disku v notebooku, ale přístupný přes windows účet / oneDrive a to by mohl být zádrhel.
  5. Ten instalační soubor si měl uloženej lokálně na disku nebo na OneDrivu?
  6. Tak muže bejt podělanej ten instalační soubor. Zkoušel si nějakou předešlou verzi třeba? Kdo to máte - má to nějakej autoupdate (když vyjde nová verze, instalace stávající se zaktualizuje)? Že by byla cesta nainstalovat starší verzi a tu pak updatnout.... Edit: Zkoušels ten instalační soubor stahnout z toho alternativního zdroje (githubu)?
  7. Když matematik neumí česky (neumí se jasně česky vyjadřovat), může se holt slovní úloha z matematiky zvrhnout ve filozofickou otázku. Za mě Cermat zrušit.
  8. Ad baterka notebooku: Nevybíjet do mrtě (a nenechávat úplně vybitou dlouho) a taky neudržovat stále nabitou na plný pecky. Typicky v nějakém SW od výrobce (možná i ve Windows) je možnost nastavit, aby se baterka nenabíjela (neustále nedobíjela) do 100%, pokud má člověk notes neustále na stole připojenej k síti. No a jinak já to vidím tak, že ten stroj má sloužit mně a ne já jemu. Takže, když mu hrozí delší dobu stůl a připojení k síti, nastavím, aby se nenabíjelo pořád do 100%. Jinak tu baterku prostě používám, akorát dávám bacha, aby nezůstala dlouho úplně vybitá. Stejně, i když se nebude používat, s lety ubývá na kapacitě a kdyžtak se dá vyměnit (u některého stroje poměrně jednoduše u některého je to skoro na servis).
  9. https://www.reflex.cz/clanek/komentare/124304/martin-bartkovsky-30-duvodu-proc-se-rozpadlo-manzelstvi-andreje-babise-a-moniky-babisove.html
  10. Je to, jak píšeš. Nestojím o to, řešit případně nějakou nepříjemnost někam přes kanál (a vystavit tomu dítě), to mi za to nestojí, jeden fakt nikdy neví... Jedinej vopruz u tohohle je, že musím vzít dítě a jít na pobočku.
  11. Dík, na to jsem se ptal. Tak mu asi holt udělám extra účet, no.
  12. Dítě pojede na tejden do Anglie a Skotska. Krom hotovosti bych ho rád vybavil i kartou. Zakládat mu účet na libry s kartou na libry kvůli tomu asi moc smysl nedává, co? Krom toho, že u nás zrovna extra na výběr není (prakticky by připadla v úvahu asi jen RB, třeba Revolut, v kterej nemám zrovna důvěru, si kvůli tomu a jemu zakládat nebudu). Může bejt nějakej problém s tím, když mu dám s sebou svojí kartu od multiměny (RB, jde na ní i vypnout DCC)? Prostředky na účtu si samozřejmě ošetřím.
×
×
  • Vytvořit...