Přejít na obsah

17jewels

Členové_50
  • Příspěvky

    85
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

17jewels's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Díky za radu , ale na poljot už prý nic nemají .
  2. Tak jsem neodolal a opětovně pořídil starší pilotky Poljot. Již jsem jedny před pár lety vlastnil , ale v návalu slabomyslnosti jsem se jich zbavil. Když jsem je teď po letech uviděl nemohl jsem si pomoci. škoda jen že mají problém s korunkou . Sice jsem tam provizorně dal jakousi , ale originál to není. Pokud by někdo věděl kde ji sehnat budu rád., Nějak jsem dospěl k názoru , Že 40 mm je tak akorát a provedením číselníku jsem přímo uchvácen , výborná čitelnost času (potřebuji tam mít ty čísla ) a potmě nádhera..
  3. Gratuluji k hezkým Sportkám . Taky jsem si před časem jedny nechal dělat v Eltonu. A pořád je vlastním přesto , že je málo nosím ,, nechci se jich zbavit . Jen mi nejde do hlavy , že prodali samotné díly . Tehdy o tom nechtěli ani slyšet.(cca 2 roky zpět)
  4. velmi rozumný záměr . Přeji at se volba vydaří.
  5. Myslím , že na tvé poznámce trošku pravdy bude.
  6. Těžko říct možná se pletu , ale je to nejspíše jen lépe převlečený číňan. Takže pokud sis ještě nevybrala , bude lépe to nechat trochu rozležet .Podle toho co jsem zatím tady viděl bych řekl .Že pokud chceš kvalitní značkové mechanické hodinky vojenského střihu : 1.Laco marine s miyotou (oslovily tě a seženeš je se slevou 6.7K) 2.Laco automatic černé (stejné hodinky a jiným ciferníkem , bez safírového skla za cenu 5K) 3.Laco letecké (dvě varianty , dizajnově nejvíce odpovídající tvému požadavku se safírem za 7.45K) 4.Zepelin s miyotou (civilnější provedení , bez safíru 6.4K) když to tedy shrnu ekonomická varianta č.2 nevíce oblíbené č.1 nejvíce podobné původnímu záměru č.3 za sebe bych vybral 2. Tobě doporučuji 1. O nákupu ze zahraničí bych raději v případě dárku moc neuvažoval . Není nad to pokud máš servis a záruku pěkně na dosah.
  7. Já nevím ta černá mě bere přeci jenom více tady
  8. A Co třeba tohle ? taky s miyotou
  9. To už by snad bylo lepší si koupit ty podle tvého původního záměru než tyhle ,, módní quartzky,,. Pokud ti sedí styl leteckých uvažoval bych o Laco Flieger Augsburg nebo Laco Flieger Aachen. (k vidění na chronoshopu). Možná když požádáš pána co ti slíbil slevu na Mariny .... aby stejné učinil pro letecké?? nevím. Každopádně tvůj poslední objev je podle mě cestou na začátek .
  10. No nevím jako muž bych si určitě vybral ty černé. Číslice jsou v duchu vintage hodinek a ve tmě svítí (což je na nich pro chlapa velké plus). Další možnost je zkusit jestli ti nedodají za slíbený peníz Laco s tvým původně zamýšleným leteckým dizajnem . Jsou tam dva modely.
  11. Abych tě ještě více zmátl teď jsou v prodejním vlákně Tyhle Steinhartyjsou sice zase o kousek drahší , ale také o velký kus v kvalitě a zpracování výše.
  12. No nevím . já osobně bych do hodinek s quartz nešel (a za tyhle peníze už vůbec). Mimochodem oni jsou na chronoshopu za 7450 ve dvou variantách mechanické - Miyota: Laco marine Barcelona a quartz: Laco marine Quartz 42. Já osbně mám potíže dát tu cenu i za mechanickou Miyotu natož pak za quartzky. Nechci tě nějak přesvědčovat , vím , že když se člověk zhlídne v něčem , zpravidla nemívá úspěch mu to rozmlouvat . Potřetí ti navrhuji zvážit Laco Miyota black automatic .(odkaz výše). Je to novinka za 5K a lze předpokládat, že do roka je postihne stejný osud jako Marine. to znamená výměna skla a cena hop na horu.
  13. Škoda . Ale nevěš hlavu jak jsem již navrhl .Laco v odkazu jsou technicky úplně stejné hodinky , které jsi chtěla. Liší se pouze ciferníkem a tím , že nemají datum. Jinak se jedná o stejný výrobek . Pokud ti nevadí absence datumovky (na původních Laco hodinkách stejně nebyla ) můžu doporučit . Prodejce má zde na fóru jen ta nejlepší hodnocení.
  14. Pokud by to nevyšlo , tak za ty peníze jsou k mání ještě tyhle http://www.chronoshop.cz/laco-classics/laco-miyota-black-automatik-42
  15. Dovoluji si uvést jeden odkaz tady z fóra http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53132-klasicke-laco/page__view__findpost__p__818819__hl__laco__fromsearch__1. Rozměr 42mm je podle mě nositelný bez problémů téměř pro každého. Dokonce moje subtilní žena ráda nosí jedny 42 , které mě už omrzely. Pokud je nositel svolný připojit se ke stále platné módě ,,velkých,, hodinek. Nebudou mu dělat problém .
×
×
  • Vytvořit...