Přejít na obsah

Kuba spaceman

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

1 454 zobrazení profilu

Kuba spaceman's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj všichni, konečně jsem se dokopal k renovaci Lemanií po pradědovi v ateliéru Knespl & Majzlík, u pana Šími by jsem chtěl řemínek a tady jsem narazil... Nevím jestli ''provlékací'', nebo ''dělený''. Vzhledem k tomu, že hodinky chci nosit pouze výjmečně ke košili - obleku, příjde mi dělený zajímavější ale... Moc všechny prosím o vzácné rady, zkušenosti, odkazy, nebo foto aby jsem měl představu. předem všem děkuji za pomoc a omluvte prosím můj omezený slovník pojmů (provlékací - dělený atd.) Kuba
  2. Nevím, ten vojenskej model a civilní auto... ale kdyby někdo věděl o Auto Time tak sto pište, vypadají hodně jako Sporty, ale do káry, jsou Super.
  3. Děkuji všem za rady a názory. Ty Prim Auto Time jsou naprosto super!!! To by ho naprosto dostalo, ale otázkou je, zda jsou tyto hodiny sehnatelné, na Aukru jsem našel pouze ciferník. Nejspíš vyhrají PS nebo Prim TV, tak hurá do prodejní sekce na výzvědy, ještě jednou všem děkuji.
  4. Zdravím všechny, kamarád si pořídil nádhernou Škodu 120 1980 (Užovka) a za měsíc bude mít třicet let, tak bych mu chtěl ke stylovému autu koupit stylové hodinky. Přemýšlím o Prim Sport, ale nevím jestli se dobově hodí k vozu, proto moc prosím o radu a případné návrhy. Foto auta přidávám v příloze (pro představu). Předem děkuji za rady.
  5. Hezký den všem, chtěl bych se dozvědět něco více o značce hodinek Lemania, mám doma jedny po dědovi a jsem z nich úplně unešenej, je tu možnost někde se poradit o historii v Československé armádě, popřípadě, kde je nechat dát do kupy - vyčistit atd. Prosím moc o radu, s diskuzními fóry nemám moc zkušeností a nejspíš píšu do špatné sekce, proto se omlouvám a prosím ještě o radu zda tu je místnost, kde bych mohl své stupidní dotazy uplatnit a nenarušovat ostatní. Předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit...