Přejít na obsah

paso12

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli paso12

  • Datum narození 26.7.1977

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Karviná
  • Fanoušek značky
    Posilování,auto a koloběžka :-)

paso12's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. A já zrovna jednu zakázkově vyrobenou Twenty prodávám..... ;-)
  2. Tak od Hoty si může kolobku koupit jen blázen,nebo sebevrah..... ;-) Hoď to do šrotu a kup si kvalitní koloběžku..... :-D
  3. Mibo tiny je pro nejmenší děti....... ;-)
  4. Yedoo má vysoký nášlap a dítě se na tom opravdu nadře.Firma Intrea má sice české kořeny,ale koloběžky yedoo se dělají v číně a následně se posílají sem. Do města stačí v pohodě i 2x16,nebo 16/12....o tom žádna,ale volil bych bezpečné značky,které dlouho vydrží,jako je Kostka,Mibo,nebo dražší Morxes.Malej má od 5-ti let Kostka kid maxi 20/12 a už dva roky lítá jak strhaný.... ;-)
  5. Včera někdo prodával na facebooku ve skupině "koloběžky.cz" Kostka twenty 3 alivio za 6500,-.Je to kvalitní kolobka a super cena.Myslím,že stáří kolobky je cca.půl roků,takže je v záruce.Zakoupená u Koloběžky ZP,což jsou dle mého nejlepší a nejsolidnější prodejci na severní moravě. ;-)
  6. Kostka tour a 2 metry je v pohodě....,ale asi bych se vyvyroval trojkové řady....,buď sežeň dvojku,nebo běž do miba,byť je trochu těžší..... ;-)
  7. Tak vám taky teda ukážu svojí raketu..... :-) Trošku tuning.... ;-)
  8. Přesně...označení fun,jsou ty úplně obyč.... :-)
  9. Koukni po starší Kostce,nebo Mibu.... ;-)
  10. Já si dal v červnu trasu Karviná-Slovensko-Vídeň-Mikulov-Hanušovice..... 642 km za 7 dní.... :-)
  11. To říkaš teď...,ale pozor!!!Jízda na koloběžce je vysoce návyková...... :-D :-D :-D
  12. Ja neříkám,že jsou Yedoovky špatné...,jde o výšku nášlapu a Yedoo ji má dost vysoko a tak se člověk víc nadře...Já měl mezeq disc a po 30 km jsem nemohl pomalu vyjít schody...,nyní mám kostka tour upravenou samotným mistrem koloběžek a po jízdě 130km na jeden zátah jsem necítil žádnou bolest... :-)
  13. Tak na této kolobce se snad víc najet ani nedá....Ono jestli na tomto stroji najedeš 70km tak to jsi už frajer velkého kalibru.... :-D
  14. Záleží,kde chceš jezdit...,na dlouhé trasy jsou lepší větší kola...a do města a trasy do cca 70km bych volil kola maximálně 20/16 nebo 20/20....,menší kola jsou obratnější při kličkováni...tak do te ceny kterou uvádiš bych to viděl na Kostku hill,nebo jsem teď viděl na sbazaru starší Mibo express za 4 900,-,což je hooooooodně dobrá cena.A všeobecně má Mibo pevné rámy,které nepruží a záruku na rám 5 let.A to nechci dělat Mibu reklamu,páč mám sám Kostku,ale ještě bych bral do města i to mibo express.Hlavně nekupuj žádnou made in china,jako je Yedoo a podobně,protože při takových kolobkách by se ti mohl koloběh i zhnusit!!!
×
×
  • Vytvořit...